پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
اشتباهات رایج در لینکدین
نوشته شده در شنبه 18 دی 1395
بازدید : 824
نویسنده : سعیده

حال در این مقاله از طراحی سایت می خواهیم به شما اشتباهات رایجی که کاربران در شبکه اجتماعی لینکدین انجام می دهند را به شما تذکر دهیم و شما را به سمت استفاده بهتر از لینکدین سوق دهیم.

لینکدین (LinkedIn) یک شبکه اجتماعی می باشد که پایه اساس آن برای برقراری ارتباط با شرکای تجاری می باشد.

در این شبکه اجتماعی ( لینکدین )  ما باید فقط به معرفی تجارت خود بپردازیم و در این شبکه از گذاشتن مطالب شخصی خودداری نماییم.

حال در این مقاله می خواهیم به شما اشتباهات رایجی که کاربران در شبکه اجتماعی لینکدین انجام می دهند را به شما تذکر دهیم و شما را به سمت استفاده بهتر از لینکدین سوق دهیم.

اشتباه اول: پروفایل های ناقص و گنگ

اگر شما اطلاعات پروفایل خود را در لینکدین به صورت ناقص و مبهم پر نمایید، به کسانی که قصد همکاری با شما را دارند این نکته را تذکر می دهید که انسان بی دقتی هستید! پس سعی نمایید مطالب را در مورد کار خود به طور کامل و واضح توضیح دهید.

اشتباه دوم: قرار دادن عکس نا مناسب

اگر می خواهید یک عکس برای پروفایل خود در لینکدین قرار دهید، بهتر است در یک لباس رسمی و اداری عکسی تهیه نمایید و آن را بر روی پروفایل لینکدین خود قرار دهید. ضمنا عکسی که مربوط به کار شما و لگوی کار و تجارت شما نیز می تواند عکس مناسبی برای پروفایل لینکدین شما باشد.

اشتباه سوم: ارتباط سریع تجاری بعد از لینک شدن با شخص دیگر ( دوستان در لینکدین )

این یک نکته مهم در تجارت می باشد که ابتدا سعی کنید ارتباط قوی با مشتریان و همکاران برقرار نمایید و سپس به آنها پیشنهادات همکاری خود را اعلام نمایید.

اشتباه چهارم: درج اطلاعات غلط و دروغ

هرگز قصد بزرگنمایی زیاد و استفاده از تبلیغات غلط را برای کار خود در لینکدین نداشته باشید. زیرا با توجه به گستردگی ارتباطات در شبکه های اجتماعی، خیلی زود دروغ شما و بزرگنمایی شما بر ملا خواهد شد.

اشتباه پنجم: تجاربیات و سابقه کاری خود را حتما درج نمایید.

بسیاری از کاربران در لیندکین بخش تجربیات و سابقه کاری خود را خای می گذارند و این یک اشتباه بزرگ می باشد. زیرا درج تجربیات و سابقه کاری می تواند باعث اعتماد بیشتر به شما و کسب و کارتان شود.

اشتباه ششم: اطلاعات را با تاخیر زیاد بر روی پروفایل قرار ندهید.

بروزرسانی مطالب پروفایل و درج مطلب جدید با فاصله زمانی کم می تواند پویا بودن کار شما را نشان دهد و افراد بیشتری میل به همکاری با شما خواهد داشت. زیرا از شما حرکت و جنب و جوشی را که، نشان از تلاش شماست به آنها انتقال می دهد.


اشتباه هفتم: ارسال پست های فراوان

البته نکته قبل را زیاد تکرار کردن می تواند اشتباه بزرگی باشد. زیرا ارسال بیش از یک پست در هر روز نیز می تواند باعث آزار سایر دوستان باشد.


اشتباه هشتم: تمام درخواست ها را بی درنگ پاسخ مثبت ندهید.

بهترین کار برای قبول درخواست های دوستی کمی تامل و تحقیق در مورد شخص ناشناس می باشد. زیرا ممکن است در روزهای آینده باعث آزار و حتی ضد تبلیغ علیه شما شود.

اشتباه نهم: ارسال هرزنامه

سعی کنید هرگز برای کسانی که زیاد با انها ارتباط ندارید از طریق لینکدین اطلاعات ارسال ننمایید زیرا بدون خوانده شدن ممکن است پاک شود و لینکدین شما را به عنوان یک هرزنامه در نظر بگیرد.


اشتباه دهم: ارسال نظرات و پست های منفی و ضد انسانیت

همیشه به خاطر داشته باشید شخصیت خود را با درج مطلبی ناخوشایند زیر سوال نبرده و با مطالبی که باعث بی احترامی به شخصی خاص و یا نژادی خاص می باشد باعث ناراحتی آنها نشوید.

اشتباه یازدهم: خودخواهی

خودخواهی را کنار گذاشته و همیشه انتظار نداشته باشید فقط مطالب شما خوانده شود و پاسخ داده شود، سعی کنید به مطالب دوستان خود نیز حتما پاسخ داده و برای آنها نیز نظر بگذارید.

اشتباه دوازدهم: لینک ندادن به سایت شرکت

با قرار دادن لینک سایت شرکت ضمن کسب اعتبار برای سایت شرکت، معرفی بهتری برای کار خود در لینکدین انجام داده ایم.


اشتباه سیزدهم: فرض اینکه لینکدین نیز مانند فیسبوک و سایر شبکه های اجتماعی می باشد، اشتباه بسیار بزرگ می باشد.

هرگز شبکه اجتماعی لینکدین را با سایر شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک ، اینستاگرام و... اشتباه نگیرید و از درج عکس های شخصی و گردشی و مطالبی که در زمینه روابط عاطفی می باشند در این شبکه خوددراری نمایید. زیرا لینکدین بر پایه روابط تجاری بنا شده است و هدف آن درج اطلاعات تجاری می باشد.

نتیجه مقاله اشتباهات لینکدین:

لینکدین جایی برای ارتباط با همکاران و شرکای تجاری بیشتر می باشد و برای رسیدن به بازاریابی اینترنتی و داشتن مشتریان بیشتر و همچنین افزایش فروش! پس هرگز آن را با سایر شبکه های اجتماعی اشتباه نگیرید.




چک لیست سئو
نوشته شده در دو شنبه 6 دی 1395
بازدید : 763
نویسنده : سعیده

در این بخش از سری آموزش های شرکت طراحی سایت مبنا راهنمایی نهایی برای بهینه سازی وب سایت را به شما آموزش میدهیم. در این آموزش شما خواهید آموخت که چگونه یک وب سایت با کارایی بالا و رتبه ای مناسب در نتایج جست و جو برای خود بسازید و به یک استراتژی برای موفقیت در بهینه سازی وب سایت خود دست یابید.

هدف از بهینه سازی برای موتور های جست و جو این است که ربات ها و عنکبوت های موتور های جست و جو نه تنها سایت و صفحات شما را شناسایی  کنند  بلکه  به طور ویژه ای آنها را بررسی و مقایسه نمایند  تا  آنها  را  در بالاترین نتیجه در فهرست پیشنهادات جست و جوی خود قرار دهد. فرایند بهینه سازی برای موتور های جست و جو یه فرایند یکباره نیست و باید به طور مداوم تعمیر ، نگهداری ، تنظیم و تغییر داده شود.

در زیر یک فرایند 4 مرحله ای برای شما عنوان شده است که با استفاده از آن می توانید یک استراتژی مناسب برای بهبود جایگاه طراحی سایت خود در لیست موتور های جست و جو داشته باشید.          

 مرحله اول: تجزیه و تحلیل بازار هدف کسب و کار

تجزیه و تحلیل وب سایت: تجزیه و تحلیل مجموعه متا ها و کلمات کلیدی،  محتوا و رتبه بندی سایت،  به عنوان مثال نسبت متن به کد در یک صفحه از وب سایت شما چقدر است؟

تحلیل رقابتی: بررسی کلمات کلیدی محتوا و رتبه بندی سایت رقبا برای تعیین یک استراتژی موفق،  برای این منظور 5 نتیجه برتر موتور های جست و جو را برای هدف گذاری انتخاب میکنیم برای این منظور از ابزار های مختلفی میتوان استفاده نمود.

تعیین کلمات کلیدی اولیه: کلماتی که مشتریان هدف شما بیشترین سرچ را در آن زمینه دارند را بیابید و سپس سعی کنید سایت خود را در این کلمات در رتبه بهتری قرار دهید.

مرحله دوم : پیدا کردن کلید واژه اصلی و گسترش آنها

 پس از تعیین کلمات اولیه یک لیست هدفمند از کلمات کلیدی و عبارات را برای خود تهیه کنید. کلماتی را برای خود مشخص کنید و میزان سرچ شدن آنها توسط کاربران و همچنین میزان رقابتی که در بر سر به دست آوردن بهترین رتبه در این کلمات هست را بیابید کلمات را اولیت بندی کنید و آنها را گسترس دهید و از املای غلط هم در آنها استفاده کنید به این دلیل که کاربران گاها در سرچ های خود از غلط های املایی نیز استفاده میکنند .

 شما باید ارزیابی از رتبه ای که مایل به تصاحب آن هستید داشته باشید: با ایجاد یک فایل اکسل این روند بسیار آسان خواهد بود  بررسی های خود را شروع کنید و همزمان که بر روی کلمات خود کار می کنید میزان رشد سایت خود را نیز به صورت روزانه در اکسل وارد کنید پس از 30 الی 45 روز شاهد تغییراتی در رتبه وب سایت خود خواهید بود. برخی از کسانی که در این زمینه مشغول به فعالیت هستند می گویند که رتبه بندی تاثیری در جذب کاربر ندارد شاید این امر درست باشد ولی باید در نظر داشته باشید که در حال حاضر بیشترین ورودی های تمامی وب سایت ها از طریق جست و جوی موتور های جستوگر می باشد و چنانچه شما بالاترین رتبه را در بین وب سایت ها کسب کرده باشید شانس این را دارید که بیشترین تعداد بازدید کننده را نیز از آن خود کنید.

اهداف خود را مشخص کنید:   زمانی که اهداف خود را مشخص کنید میزان موفقیت شما  در رسیدن به آن هدف کاملا مشخص خواهد شد. به طور مثال هدف شما افزایش بازدید سایت خود از روزی 100 نفر به 200 نفر است در مدت یک ماه است و یا ممکن است درصد کلیک به ازای نمایش خود را از 1 درصد به 2 درصد ارتقا دهید.

مرحله سوم: بهینه سازی محتوا و ارسال مقاله

انتخاب عنوان درست برای صفحه: بهتر است در عنوان های طراحی سایت خود از کلمات کلیدی مد نظر استفاده نمایید.

استفاده درست از متا تگ ها: برچسب ها و توضیحات متا در طراحی سایت میتواند به تاثیر گذاری بیشتر بر روی جست و جو کننده کمک نماید تا بر روی لینک شما کلیک نماید ولی این امر در رتبه بندی وب سایت شما تاثیری نخواهد گذاشت.

استفاده درست از کلمات کلیدی در متن: کلمات کلیدی که در سایت خود از آنها استفاده می کنید در کد نویسی و محتوای سایت شما به خوبی به کار برده شوند. به یاد داشته باشید که در هر صفحه از محتوای شما باید بین 1 تا 3 کلمه کلیدی قید شده باشد.  دقت داشته باشید که کلمات کلیدی خود را طوری در متن محتوا به کار ببرید که طبیعی به نظر برسند. در گذشته مناسب ترین محتوا، محتوایی بود که بین 100 تا 300 کلمه در آن به کار رفته شده بود امروزه بهترین محتوا،  محتوایی است که بین 400 تا 800 کلمه در آن به کار رفته باشد.

نقشه سایت خود را برای گوگل مشخص کنید:  این نقشه را برای صفحه اصلی طراحی سایت خود ترسیم نمایید. ابتدا کد نویسی html  سایت خود را کامل نمایید سپس نقشه سایت خود را که با فرمت xml است را از طریق وب مستر سایت خود برای گوگل ارسال نمایید.

سایت خود را در دایرکتوری ها ثبت کنید ( استفاده محدود ): بهتر است برای اینکه گوگل سایت شما را بهتر و سریع تر شناسایی کند شما خود اقدام به ثبت دستی آن در دایرکتوری ها نمایید به همین منظور شما باید لینک سایت خود را به یاهو( دارای هزینه) بیزنس( دارای هزینه) و دی موز( رایگان) ارسال کنید. برخی از افراد از قابلیت گوگل ادسنس استفاده میکنند. مجموع این کار ها به شما کمک میکند تا صفحات سایت شما سریعتر توسط موتور های جست و جو دیده و شناسایی شوند.

مرحله چهارم: تست مداوم و اندازه گیری

بهتر است برای اینکه به اثر بخشی استراتژی که در پیش گرفته اید پی ببرید به طور مداوم پیشرفت خود را در لیست پیشنهاد شده ی موتور های جست و جو چک نمایید. شما میتوانید به عنوان مثال عملکرد کلید واژه های خود را ارزیابی کنید و تغییرات آنرا در اکسل ثبت نمایید.

نگهداری:  چنانچه در حین اجرایی کردن استراتژی خود به آن توجه کافی نداشته باشید ممکن است پیشرفت شما متوقف و یا کاهش یابد. شما همچنین باید به لینک های ورودی و خروجی خود توجه داشته باشید و مطمئن باشید که آنها در زمینه فعالیت سایت شما هستند. شما میتوانید با طراحی سایت تمامی مراحل گفته شده در بالا را شروع نمایید شرکت طراحی سایت مبنا در این راه پشتیبان شما خواهد بود.




برند سازی
نوشته شده در چهار شنبه 1 دی 1395
بازدید : 868
نویسنده : سعیده

برای آشنایی با برند سازی در ابتدای این مقاله باید مفهوم برند و تعریف برند سازی را برایتان تعریف نماییم.

برند چیست: به یک نام که توانسته است در بین مخاطبین خود شناخته شده و محبوب شده باشد و تمام اشخاص مرتبط و غیر مرتبط با آن نام به شیوه ای نام مورد نظر را می شناسند، برند می گویند.

برند سازی چیست: عبارت است از مجموعه فعالیت هایی که برای هویت بخشیدن به یک نام برای تبدیل شدن به یک برند انجام می شود برند سازی می گویند. این فعالت ها اعم از انتخاب نام ، لگو ، رنگ سازی برند ، روش های تبلیغات ، روش های مدیریت مشتری ، روش های فرایند تولید و... می باشد.

باید به این نکته اشاره کنیم که برند تنها یک واژه است و این برندینگ یا برندسازی است که که یک فعالیت مستمر مدیریتی می باشد؛ در صورتی که بتوانیم آنرا به صورت هدفمند راه اندازی و ادامه دهیم، میتواند یک نشان و نام تجاری را بر سر زبان ها انداخته و برای آن شهرت و اعتماد کسب نماید. شروع برندینگ هیچگاه کار آسانی نبوده است و یکی از کارهایی است که برای به نتیجه رسیدن احتیاج به زمان زیادی دارد. شما همراهان همیشگی شرکت طراحی سایت مبنا با مطالعه نکاتی که در زیر آورده شده، میتوانید در برند سازی نشان تجاری خود شروعی صحیح داشته باشید.

نکته بسیار مهم در بحث برند سازی:

اگر بنگاه تجاری شما محصول با کیفیت ارائه نمیدهد و مشتریان خود را فقط یک منبع درآمد فرض می نماید
هرگز هرگز و هرگز به دنبال برند سازینباشید
زیرا حتما تبدیل به برند منفور خواهید شد 

شما در تنها صورتی تبدیل به یک برند می شوید ، که در دل مخاطبین خود قرار داشته باشید

حالا اگر قصد دارید که شروع به برند سازی برای بنگاه تجاری خود نمایید، لطفا چهار نکته زیر را توجه کنید و در امر برندسازی نام خود به کار گیرید: 

۱) ثابت قدم بودن در تبلیغات برای برندسازی

به فکر ایده های نو باشید، با استفاده از تنوع نسبت به رقبا خود متمایز باشید.

۲) راضی نگهداشتن مشتری برای برندسازی

همواره بکوشید تا مشتریان خود را راضی نگهدارید این کار میتواند از طریق پشتیبانی به موقع، ارائه پاسخ دقیق و کامل به به آنها و ... صورت گیرد جلب اعتماد مشتری باید بالاترین هدف شما باشد زیرا در صورتی که اعتماد مشتری به شما جلب شود میتواند با معرفی شما به دوستان و آشنایانشان برای شما به طور غیر مستقیم مشتری تولید کند پس تنها به فکر یکبار فروش به یک مشتری نباشید.

۳) روابط عمومی برای برندسازی

همیشه سعی کنید مشتریان شما لبخند را بر بان خود داشته باشند و این لبخند تنها در صورتی اتفاق می افتد که شما هیچگاه مشتری خود را نا امید نکنید. نا امید کردن مشتری از رسیدن به خواسته اش یعنی شکست شما در برند سازی.

۴) از اینترنت برای برندسازی استفاده کنید

با پیشرفت تکنولوژی امروزه به شرکتی که در سطح وب برای خود سایتی نداشته باشد یعنی شرکت بدون سلاح است و خیلی زود تسلیم میشود، حتی در صورتی که شما مایل هستید با مشتریان خود به صورت حضوری دیدار داشته باشید باز هم حضور یک وب سایت برای شرکت شما یک امتیاز مثبت نسبت به رقبا در راه برند سازی به حساب خواهد آمد.




آموزش اساس سئو برای مبتدیان
نوشته شده در سه شنبه 23 آذر 1395
بازدید : 821
نویسنده : سعیده

تعاریفی که در سایر بخش های آموزش سئو و طراحی سایت عنوان شد ممکن است برای مبتدیان کمی پیچیده باشد با شرکت طراحی سایت مبنا همراه باشید تا توضیح ساده تری از سئو به شما ارائه دهیم. به عبارت ساده تر بهینه سازی برای موتور های جستو جو یک راه برای بهبود وب سایت است به طوری که آنرا به جایگاه بالاتری در نتایج پیشنهادی موتور های جست و جو مثل گوگل ، یاهو و بینگ هدایت کند. وقتی که شما و یا هر کاربر دیگر در گوگل جست و جویی انجام میدهید نتایجی را به شما نشان میدهد که حاصل کارکرد بالغ بر 200 الگوریتم و فاکتور های پیچیده ی آن است. این الگوریتم ها با توجه به فاکتور هایی که مد نظر دارند تشخیص میدهند که یک سایت باید در چه رتبه ای قرار گیرد. به همین دلیل است که شما از سایت هایی که برای موتور های جست و جو بهینه شده اند بیشتر استفاده میکنید.

مراحل اصلی سئو یک سایت چیست؟

همانطور که در بالا گفته شد سئو یک روند ثابت و استاتیک نیست بلکه مجموعه از چهارچوب ها و قوانین است. برای سادگی درک اصول سئو میتوان آنرا به دو بخش زیر تقسیم کرد.

سئو داخلی: مجموعه قوانینی که بیشتر مربوط به محتوا ، نحوه نگارش و ماهیت کلی سایت و به طور کلی اصول رعایت شده در طراحی سایت شما اشاره میکند

سئو خارجی: مجموعه روش هایی است که شما میتوانید به وسیله آنها سایت خود را در اینترنت ترویج دهید و در نتایج موتور های جست وجو رتبه بهتری کسب نمایید.

مقدمه ای از سئو برای مبتدیان

سئو داخلی:

با یک سرچ کوچک میتوانید به 15 قانون مهم برای سئو سایت پی ببرید . این راه حل های ساده میتوانند باعث افزایش بازدید سایت شما شوند و در مقابل آن سایت شما دارای اعتبار شود. علاوه بر آن ساختار یک سایت برای سئو بسیار مهم است  شما میتوانید با استفاده از اهمیت ساختار طراحی سایت برای بهینه سازی، در مورد اجزای ضروری یک وب سایت آشنا شوید. چنانچه شما بتوانید مراحل فوق را انجام دهید، میتوایند اعتماد موتور های جست و جو را کسب نمایید

سئو خارجی سایت:

علاوه بر این تغییراتی که در سئو داخلی سایت می توانید اعمال کنید تا رتبه بهتری در سرچ ها پیدا کنید، راه های دیگری نیز وجود دارد تا بتوانید رتبه سایت خود را بهبود ببخشید این تکنیک ها مربوط به سئو خارجی سایت شما می باشد . سئو خارجی سایت به طور کلی به عنوان ساختمان لینک شناخته می شود اما ما در شرکت طراحی سایت مبنا ترجیح میدهیم که سایت  های  خود را از یک راه مناسب که شامل روش ها و تکنیک های ساخت لینک است در لیست پیشنهادات موتور های جست و جو بالا بیاوریم.

به طور کلی میتوان اینگونه برداشت کرد که موتور های جست و جو در تلاش هستند تا صفحات مهم وب سایت ها را شناسایی و به کاربرانی که روزانه از موتور های جست و جو برای سرچ های خود کمک میگیرند نشان دهند یکی از عوامل برای تعیین موقعیت یک صفحه از وب سایت تعداد لینکی است که از سایر وب سایت ها به آن سایت فرستاده شده است.

لینک هایی که از سایت های دیگر میگیرید سیگنالی به موتور های جست و جو ارسال می کنند که نشان دهنده ی اعتماد آن سایت ها به سایت شماست. این لینکها در صورت مثبت بودن تاثیر، میتوانند بر افزایش رتبه شما تاثیرگذار باشند.

برای دریافت لینک های بیشتر چه کاری میتوانید انجام دهید؟

این سوال بسیار خوبی است و ما در شرکت طراحی سایت مبنا مطمئن هستیم چنانچه شما پیرامون این مسئله در اینترنت جست و جو کنید پاسخ های مختلفی را در سایت های مختلف دریافت خواهید کرد. این دقیقا همان چیزی است که شما باید آنرا فراموش کنید. و تمرکز خود را تنها بر روی ایجاد محتوای خوب و با کیفیت قرار دهید.

محتوای خوبی که از جانب شما منتشر می شود میتواند برای شما لینک جذب نماید که نتیجه آن جذب ترافیک است. چنانچه شما با استفاده از خرید لینک و یا راه های آسانی مانند ارسال پست مهمان برای کسب لینک بپردازید ممکن است موفقیتی کسب کنید اما موقتی خواهد بود پس مطمئن باشید که وب سایت شما از لیست صفحات گوگل در آپدیت بعدی آن ناپدید خواهد شد.




10 راه برای آنالیز وب سایت
نوشته شده در سه شنبه 25 آبان 1395
بازدید : 815
نویسنده : سعیده

10 راه برای آنالیز وب سایت

تحلیل گر وب سایت، می تواند برای بررسی جنبه های مختلف سایت شما، به منظور جمع آوری اطلاعات برای تحقیقات بازار، و کمک به تمرکز شما بر مناطق خاصی از سایت، استفاده شود. این ابزار ممکن است همه چیز، از ترافیک گرفته تا جمعیت سنی را به شما نشان دهد، و به عنوان بخشی از اندوخته مدیر ارزشمند است، به ویژه این که راه های جدیدی امروزه برای اندازه گیری آمار سایت شما، علاوه بر میزان ترافیک سنتی وجود دارد.در اینجا می خواهیم تا 10 راه برای آنالیز وب سایت را معرفی کنیم.

1. Woorank

Woorank یک سرویس بی نظیر، هم از لحاظ ظاهری، و هم سهولت استفاده به شما ارائه می دهد و تعداد مطلق آمار سایت را در اختیار شما قرار می دهد. خدمات Woorank یک بار در هفته رایگان است، با این حال برای تجزیه و تحلیل بیشتر، همراه با استفاده نامحدود، شما نیاز به خرید یک طرح دارید، که همراه با آن به شما جایزه ای مانند یک سند PDF از آمار سایتتان، و یا گزارش های سفارشی تعلق می گیرد. که نشان میدهد که سایت شما در دستگاه های تلفن همراه، مانند iPad و آی فون چگونه به نظر می رسد، که یک جایزه مفید است.

چیزی که Woorank را واقعا خاص کرده است، سیستم درجه بندی آن است، که در بالای سایت شما نمایش داده می شود. امتیاز سایت شما از همه لحاظ محاسبه می شود. همچنین سئو هر سایت را، که ممکن است سایت های دیگر نشان ندهند، بررسی می کند که بسیار برای مدیران سایت مفید است.

2. الکسا

الکسا ابزار رایگانی را در سایت خود ارائه می دهد، و دارای یک تابع جستجو بسیار قدرتمند است، مانند گوگل عمل می کند، قبل از اینکه نوشتن شما تمام شود، پایگاه داده سایت را جستجو می کند. سپس براساس ترافیک و کلمات کلیدی سایت شما را رتبه بندی می کند. قابل توجه ترین ویژگی الکسا 'اعتبار' نمره آن است، که به زبان ساده تعداد سایت های که به شما لینک هستند، بیانگر نفوذ سایت شما در سراسر وب است.

جالب توجه است، WDD از الکسا کمی بهتر از Woorank می گذرد، و به دلیل این است که Woorank رتبه خود را از سه سایت دیگر، از جمله الکسا جمع آوری می کند. همراه با آمار و ترافیک، بیشترین سوال جستجو شده مربوط به سایت شما را نیز نشان می دهد، که به تجزیه و تحلیل سئو کمک خواهد کرد، و سپس به شما نشان می دهد که چگونه سئو سایت خود را با کلمات کلیدی قدرتمند استفاده شده توسط رقبای خود بهبود ببخشید.

برای آمارگیری جمعیتی از کاربران، الکسا به شما سن، سطح تحصیلات، محل اقامت، جنس و حتی اینکه آیا آنها کودکان هستند یا نه را می گوید. در حال حاضر با اینکه این اطلاعات 100٪ دقیق نیستند، درک گسترده ای از بینندگان را به شما ارائه می دهد. به عنوان مجموعه ای از ابزارهای رایگان، الکسا با توجه به مقدار داده هایی که ارائه می دهد، تقریبا بدون اشتباه است، حتی به شما سایت های "بالادست" و "پایین دست"، که کاربران فورا قبل و بعد از سایت شما بازدید می کنند را نیز نشان می دهد.

3. Compete

تجزیه و تحلیل کننده Compete ، تقریبا مشابه Woorank عمل می کند، و استفاده از آن بسیار آسان است. Compete یک گراف از بازدید کنندگان منحصر به فرد، و سپس تغییرات ماهانه و سالانه، را به صورت خام و درصد نشان می دهد. علاوه بر این، آمار دیگری که ارائه می دهد رتبه رقابت سایت است، به صورت تغییر ماهانه و سالانه.

4. Piwik

Piwik مبتنی بر مرورگر است، و توسط یک شرکت بزرگ به منظور سود مانند دیگران به وجود نیامده است، بلکه یک نرم افزار منبع باز است. این نرم افزار از یک رابط داشبورد، با عنوان های قابل ویرایش استفاده می کند.

5. CrazyEgg

CrazyEgg یک رویکرد بسیار متفاوت برای تجزیه و تحلیل ترافیک سایت دارد، که از ردیابی چشم استفاده می کند، برای دیدن بخشی از محتوا که کاربر بیش تر روی آن تمرکز دارد.این یک ابزار پولی است، که یک heatmap از سایت شما ایجاد می کند، که نشان می دهد کاربر کجا بیشتر روی سایت شما کلیک می کند، و از نظر خلاقیت و نوآوری همگام با ابزار های دیگر است.

heatmap به سرعت در یک نگاه، محبوب ترین قسمت یک صفحه را به شما نشان می دهد. CrazyEgg می تواند برای بهینه سازی تبلیغ در سایت شما مورد استفاده قرار گیرد، به عنوان مثال، برای نشان دادن قسمتی از متن که کلیک بیشتری شده است آزمایش می شود.

6. Optimizely

Optimizely یک تحلیل گر A / B است، این تحلیل گر به صورت زیر عمل می کنند، شما باید وب سایت را به دو صورت A و B طراحی کنید. معمولا A طراحی موجود است (که کنترل نامیده می شود)، و B طراحی جدید است.شما ترافیک وب سایت خود را بین این دو نسخه تقسیم می کنید و عملکرد آن را با استفاده از معیارهایی که به آنها دقت دارید (نرخ تبدیل، خرید و فروش، و غیره) اندازه گیری کنید. در پایان، نسخه ای را که عملکرد بهتری داشته، انتخاب کنید.

7. KISSinsights

این ابزار یک رویکرد متفاوت برای تجزیه و تحلیل ترافیکی ارائه می دهد، به دنبال انتقادات و پیشنهادات کاربران است. این ابزار یک فرم سوال ارائه می دهد و نظر مشتریان شما را می گیرد. یک نسخه رایگان از ابزار وجود دارد، که فقط 30 سوال ارائه می دهد، و شما نمی توانید آن را خودتان بنویسید.

KISSinsights توسط سایت های دارای مشخصات زیاد مانند گروپون استفاده می شود، و برای اطمینان از اینکه سوالات به مخاطبان مورد نظر برسد، تعدادی ابزار هدف گیری و فیلترینگ ارائه می دهد. KISSinsights به عنوان یک ابزار تجزیه و تحلیل کننده، تضمین شده نیست، با این حال بازخورد صادقانه و صریح کاربران را ارئه می دهد، که هرگز به بهبود سایت شما لطمه نمی زند.

8. Clicktale

ابزار Clicktale بسیاری از عناصر ابزارهای تحلیل گر دیگر را که در بالا اشاره شد، به همراه heatmaps گسترده، عضو تبدیل، که نرخ تبدیل هر لینک در صفحه را اندازه می گیرد، ارائه می دهد. heatmaps، توجه ماوس، حرکت ماوس و، البته، کلیک را اندازه می گیرد.

اما آنچه که شاید مهم ترین و بحث برانگیز عنصر ابزار Clicktale است، این است که به شما توانایی ضبط حرکات ماوس، ضربات کلید، و رفتار کسانی که به سایت شما سر زده اند را، هم به صورت زنده و هم در گذشته ارائه می دهد. در حالی که به نظر می رسد که این یک ابزار تحلیلی عالی است، اما در مورد سایت هایی که هزاران بازدید در روز دارند مفید نیست.

9. تحلیل گر گوگل

آنالیزور گوگل یک انتخاب قطعی و بدیهی، با استفاده گسترده است، و به ویژه زمانی مفید است که در کل مجموعه ای از نرم افزار گوگل استفاده شود. یک گزینه جذاب است، به خصوص اگر در سایت خود از وردپرس به عنوان CMS استفاده کرده باشید، با ارائه یک پلاگین از طریق گوگل، شما می توانید آمار Google Analytics خود را به طور مستقیم در داشبورد خود ببینید.

این ابزار به راحتی توسط اکثریت مردم قابل استفاده است. قابلیت صادرات از ویژگی های بزرگ تحلیل گر گوگل است، به شما این امکان را می دهد که اطلاعات خود را در فرمت های مختلف تجزیه و تحلیل و ویرایش کنید، وآن را به صورت آفلاین ذخیره کنید.

10. Wordstream

Wordstream ابزار تحلیلی شبیه به دیگران ارائه می دهد. گزارش تحلیل گر وب سایت WordStream به منظور نشان دادن داده های مبتنی بر جستجوی ترافیک واقعی، که به ویژه برای مقابله های بازاریابی موتورهای جستجوی شما مفید است، طراحی شده است.

Wordstream تضمین می کند که هر قطعه از اطلاعات جمع آوری شده از طریق تحلیل گر وب به یک داشبورد معرفی می شود که به شما اجازه می دهد، از طریق گروه بندی سریع و سازماندهی کلمات کلیدی، اتصال متن آگهی و سپس ارسال فوری آنها به حساب کاربری Google AdWords عمل کنید.




روش های بهینه سازی سایت به صورت حرفه ای
نوشته شده در شنبه 15 آبان 1395
بازدید : 773
نویسنده : سعیده

سئو و بهینه سازی سایت در واقع یک روند مداوم است که نیاز به زمان طولانی و تلاش فرآوان دارد. به طور کلی سئو از ابتدای طراحی سایت شروع می شود و تا بعد از آپلود سایت نیز همچنان ادامه دارد. در واقع اگر می خواهید سئو را به صورت حرفه ای انجام دهید، باید طراحی سایت را به صورت سئو بیس و بر پایه سئو انجام دهید.

در حالت کلی سئو پس از طراحی سایت شامل سه مرحله است که باید به ترتیب انجام شود:

  • تجزیه تحلیل سایت
  • گزینش کلمات کلیدی مناسب با نوع فعالیت سایت
  • ایجاد محتوای ایده آل و بکر

روش های سئو سایت به صورت حرفه ای

رعایت این نکات می تواند موجب بهبود سئو سایت شما شود. در تعریف جامع تر برای سئو و بهینه سازی سایت ابتدا باید سایت را مورد تجزیه تحلیل قرار دهید و مشکلات سایت را بررسی کنید. پس از اینکه نقاط قوت و ضعف وب سایت خود را بررسی کردید ، نوبت به انتخاب کلمه کلیدی مناسب می رسد. در این زمینه باید بر اساس جستجوی کاربران و در واقع نیاز مخاطب ، و همچنین با توجه به زمینه فعالیت ، پر سرچ ترین کلمات را به عنوان کلمات کلیدی خود انتخاب نمایید.

و در نهایت نیز به تولید محتوا بپردازید. تولید محتوا یکی از فاکتورهای اصلی و موثر در سئو و بهینه سازی سایت است. از قرار دادن محتوای کپی و غیر مرتبط در وب سایت خود خود داری نمایید. در واقع در طراحی سایت و پس از آن برای بهینه سازی سایت باید به گونه ای رفتار کنید که سایت شما با الگوریتم موتورهای جستجوی گوگل منطبق باشد. این امر موجب افزایش رتبه سایت در نتایج جستجوی گوگل خواهد شد.

همانطور که می دانید سئو از اهمیت بالایی برخوردار است. اهمیت سئو و بهینه سازی سایت در سال های اخیر چند برابر شده است. دلیل این امر نیز افزایش تعداد کاربران اینترنتی و همچنین تعداد وب سایت های رقیب است. با این وجود هر وب سایتی که در رتبه بالاتری در نتایج جستجوی گوگل قرار گرفته باشد در این رقابت پیروز خواهد شد.




افزایش سرعت وب سایت
نوشته شده در دو شنبه 26 مهر 1395
بازدید : 826
نویسنده : سعیده

در مقاله ی تاثیر سرعت بارگزاری وب پیج در سئو به اهمیت سرعت وب سایت در جذب بازدیدکننده پرداختیم در اینجا می خواهیم تا شما را با عواملی که در سرعت وب سایت موثر هستند آشنا کنیم تا با رعایت آنها به افزایش سرعت وب سایت مان کمک کنیم.

1. صفحه طولانی را به چند صفحه کوتاه تبدیل کنید.

فایل عکس ها بزرگند و زمان زیادی طول می کشد تا بارگذاری شوند. حال فرض کنید سایت فروشگاهی باشد و برای اینکه فضای زیادی برای عکس ها اشغال نشود بهتر است از گروه بندی استفاده شود.

افزایش-سرعت-وب-سایت

2.تمام المان های زاید را از صفحه پاک کنید.

نگاه عمیق و اساسی به وب سایت خود بیندازید و ببینید کدام یک از المان های وب سایت شماست که شما را به هدفتان نزدیک تر میکند.اگر هدف المان خاصی وجود دارد که مستقیما در هدفتان تاثیری ندارد آن را حذف کنید و از آن صرفه نظر کنید. صفحات وب کم حجم  زودتر بارگذاری می شوند.

3.فواصل اضافی مابین کدهای خود را حذف کنید.

تصور نمیکنم پاک کردن فواصل space مابین کدها مسئله ای سخت و درگیر کننده باشد؟ این کار موجب کاهش میزان قابل توجه ی کیلو بایت برای وب سایت شما خواهد شد.

4.کدهای زاید و اضافی را پاک کنید.

برداشتن کدهای اضافی تاثیر به سزایی در کاهش حجم سایت دارد. اما توجه کنید که برداشتن این کدها خدشه ای به محتوای سایت شما وارد نکند. توجه داشته باشید که اگر از HTML editor ها مانند Dreamweaver برای طراحی سایت خود استفاده می کنید کدهای زاید به صفحات شما افزوده میشوند که بهتر است آن ها را یافته و پاک کنید زیرا این کدها در مرورگرها سرعت بارگذاری صفحات شما را کاهش می دهند.

5. از css برای طراحی خود به جای جدول استفاده کنید.

وب سایت هایی که از صفحات خارجی بیشتری استفاده می کنند سرعت بارگذاری بیشتری نسبت به آن دسته ای است که از صفحات داخلی استفاده می کنند. همچنین اگر از css به جای table استفاده شود امکان نمایش وب سایت حتی در محل هایی که سرعت اینترنت کم است درمدت زمان کمتری میسر است.

6.فایل های عکس را کم حجم تر کنید.

یکی از روش ها استفاده از crop به جای cut  است. سعی کنید قسمت هایی از عکس را که نمیخواهید حذف کنید. روش دیگر کم حجم کردن عکس برای وب پیج ها تبدیل آن ها به فرمت های کم حجم تر است زیرا کیفیت تصویر (resolution) را کم می کنند. تصویر را تا 72dpi کم کنید زیرا این مقدار کیفیت استاندارد عکس در وب است.

7.از فایل های (JavaScript and XML (AJAX در صفحات وب خود استفاده کنید.

 زیرا این فایل ها سرعت بارگذاری صفحات وب را افزایش می دهند. زیرا این کدها تعداد دستورات بیشتری را در کمترین کد جای می دهند.

8.از اسکریپت های خارجی استفاده کنید.

در فایل خارجی اسکریپت مورد نیاز خود را تعریف کنید و در هر جا از برنامه نیاز بود آن اسکریپت را صدا بزنید. زیرا اگر در هر کجا از صفحه که نیاز به آن اسکریپت بود آن را تولید کنید مرورگر هر بار اطلاعات را دوباره لود می کند که باعث اتلاف وقت می شود.

9.طول و عرض تصویر را با tag تعریف کنید.

استفاده از tag طول و عرض به مرورگرها میگوید که دقیقا طول و عرض را چه اندازه قرار دهد که حجم بیشتری را اشغال نکند.

10. از CDN برای محتوای خود استفاده کنید.

تکنولوژی CDN از سرورهای شبکه استفاده میکند برای CACHE کردن محتوای وب سایت و باعث افزایش سرعت بارگذاری می شود. این تکنولوژی به عکس های پر حجم و مالتی مدیا ها اجازه لود شدن سریع را می دهد اما این تکنولوژی برای شرکت ها بسیار پرهزینه خواهد بود.




اصولی که باید در طراحی وب رعایت کرد
نوشته شده در چهار شنبه 14 مهر 1395
بازدید : 757
نویسنده : سعیده

در  وب سایت فقط گذاشتن مطالب و عکس کافی نمی باشد و باید برای جذب افراد بازدیدکننده  اصولی رعایت شود که در این مقاله این اصول را برای شما بیان می کنیم.

اصول-مهم-طراحی-وب

جلب توجه
برای اینکه مخاطب را جلب وب سایت خود کنیم باید مطالب وب سایت و همچنین عکس ها و لینک های هدایت کننده(میانبر) را در موقعیت مناسبی از سایت قرار دهیم استفاده از فونت مناسب،رنگ قلم،لینک های میانبر می تواند در جلب توجه کاربر موثر باشد.توجه داشته باشید که حداکثر استفاده از رنگ در سایت سه و نهایت چهار رنگ می باشد.
رعایت فاصله
در طراحی وب سایت رعایت فاصله بین متون ،عکس ها و سایر عناصر تاثیر بسزایی دارد زیرا  رعایت نکردن این فواصل باعث خستگی چشم بیننده می شود.رعایت فاصله می تواند در تعادل طراحی تاثیر داشته باشد.
لینک های میانبر (NAVIGATION LINKS)
برای اینکه کاربران بتوانند به راحتی و با سرعت بیشتر به اطلاعات و محتوای سایت دسترسی پیدا کنند باید منوی وب سایت شما دارای لینک های مشخص باشد به عبارتی بازدید کننده موقعیت خود را پس از چند دسته بندی شناسایی کند.منوهای درختی نمونه ای از منوی استاندارد می باشند.
استفاده از قلم مناسب
استفاده از فونت خوانا  و مناسب برای سایت از اصولی مهم در طراحی سایت می باشد.سعی کنید در متونی که می خواهید وارد سایت کنید از بولد کردن حروف مهم استفاده کنید.به عبارتی متن خود را ویرایش کنید.
استفاده از تصاویر کم حجم
بهتر است تصاویری که در سایت قرار می دهیم از حجم کمی برخوردار باشد و  از فرمت های jpg و gif  استفاده کنید همچنین استفاده از تگ Alt الزامیست.
رعایت اصل سئو(بهینه سای موتورهای جستجو)
سئو  به معنای ایجاد صفحات وبی است که برای موتور های جستجو با ارزش و جالب است. سئو  یک فرایند کاملا علمی و تقریبا وقتگیر است که جزئیات آن دائما در حال تغییر است. بهینه سازی صفحات وب به این معناست که وب سایت شما در نتایج جستجو بالاترین رتبه را داشته باشد.به عبارت دیگر لینک صفحه یا صفحاتی از سایت شما در ازاء جستجوی کلمات کلیدی مرتبط با خدمات و یا محصولات سایت در بالاترین رتبۀ نتایج جستجو قرار گیرد.
با ایجاد کلمات کلیدی برای هر صفحه از وب سایت می توانید در بین جستجوگر گوگل در بهینه سازی سایت کمک کنید.

ثبت یک نام تجاری

برای افزایش بازدید از سایت خود می توانید لینک ارتباط با ما و تماس با ما را در صفحه اصلی قرار دهید همچنین با ایجاد نام  ،هدف  و همچنین لوگوی مناسب می توانید تعداد بازدیدکننده از سایت خود را افزایش دهید.

نکته:لوگو و شعار سایت باید در بالا و سمت چپ تمام صفحات وب قرار بگیرد.

سازگار بودن با همه ی مرورگرها
طراحی سایت باید به گونه ای انجام شود که با همه ی مرورگرها قابل اجرا باشد.اگر وب سایت از استاندار w3c  پیروی کند سایت شما با همه ی مرورگرها سازگار خواهد بود.
کم حجم بودن صفحات
با انتخاب عکس های کم حجم و همچنین استفاده بهینه از کدهای برنامه نویسی حجم صفحات وب کم می شود و  دسترسی به صفحات به زمان کمتری نیاز خواهد داشت.
تست وب سایت
برای بررسی اشکالات موجود در وب سایت حتما باید به تست وب سایت پرداخت در غیر این صورت وب سایت بازدیدکنندگان خود را از دست خواهد داد.




خدمات طراحی سایت
نوشته شده در دو شنبه 8 مهر 1395
بازدید : 762
نویسنده : سعیده

 

خدمات طراحی سایت

خدمات طراحی سایت

طراحی سایت | طراحی وبسایت | خدمات طراحی سایت | طراحی سایت حرفه ای | طراحی سایت شرکتی

شما در این بخش می توانید خدمات خود را دسته بندی نمایید و به کاربران خود معرفی نمایید. برای مثال ما خدمات طراحی سایت شرکت را برای شما دسته بندی نموده ایم و برای مثال صفحاتی زیر شاخه این سطح در نظر گرفته ایم.

خدمات طراحی سایت

شرکت مبنا خدمات متنوعی برای طراحی سایت در صورت نیاز مشتری جدا از بحث طراحی سایت انجام میدهد. خدماتی از قبیل: سئو ، بازاریابی اینترنتی ، تولید محتوا سایت ، عکاسی صنعتی ، عکس تور مجازی و... که می توانید با تماس با شرکت اطلاع دقیق از سایر خدمات ما بدست آورید. 

طراحی سایت حرفه ای

در این بخش ما فقط برای خدمات طراحی سایت و سوالاتی که برای طراحی سایت ممکن است برای هر شخص و شرکتی به وجود آید، صفحاتی ایجاد نموده ایم. و سایر خدمات ما را می توانید در وب سایت رسمی شرکت طرح و پردازش مبنا مشاهده نمایید.

با توجه به اینکه امروزه طراحی سایت یکی از مهمترین عناصر معرفی هر شرکت و کسب و کاری در دنیای اینترنت می باشد، ما در شرکت مبنا بر آن شده ایم تا بتوانیم با توجه به تجربه ای که بدست آورده ایم و تحصیلات آکادمی در حوزه فناوری اطلاعات ، با تیمی کارآمد و کوشا سهمی در ایجاد طراحی سایت برای مشاغل و موسسات و بنگاه های تجاری کشور داشته باشیم. 


طراحی سایت

در این راستا تمامی طراحی وب سایت ها با جدیترین متد ها و تکنولوژی های طراحی ایجاد شده و استانداردهای طراحی، در تمام سایت ها پیاده سازی می نماییم.

 ویژگی طراحی سایت

تعدادی از ویژگی های مهم که در طراحی سایت باید به آن توجه نمایید نکات زیر می باشد؛ رعایت این ویژگی باعث مجزا شدن مبنا و موفقیت این شرکت نسبت به رقبا خود در حوزه خدمات طراحی سایت می باشد. تعدادی از این ویژگی ها :

  • قالب های گرافیکی جذاب برای طراحی سایت
  • سرعت لود بالا وبسایت
  • استاندارهای اصولی کدنویسی سایت
  • پشتیبانی مادام و رایگان از طراحی سایت
  • قیمت ارزان طراحی سایت
  • سئو قوی و رعایت استانداردهای بهینه سازی در طراحی سایت
  • حضور در صفحه اول گوگل

* ضمن اینکه تمام این نکات یک شعار تبلیغاتی نبوده و شما می توانید با تمام با مشتریان ما رضایت کار را از ایشان درباره طراحی سایت ما جستجو نمایید. همچنین در صورت شناخت ابزارهای بررسی وبسایت می توانید تمام نتایج و رتبه و سرعت و حرفه ای بودن نمونه کارهای طراحی سایت ما را بررسی نمایید.

تعرفه هزینه طراحی سایت

شما می توانید با مراجعه به بخش هزینه طراحی سایت ، تعرفه قیمت طراحی سایت های شرکتی را که توسط تیم مبنا کدنویسی شده است را مشاهده نمایید. قیمت ها با توجه به سبک کدنویسی سایت بسیار مناسب می باشد. همچنین هزینه طراحی سایت اختصاصی با سبک کدنویسی را با پایینترین پیشنهاد ممکنه برای شما درج نموده ایم تا تمام مشاغل بتوانند با کمترین هزینه ، یک وب سایت حرفه ای دریافت نمایند. زیرا وب سایت های کدنویسی شده از تمامی لحاظ (امنیت، سرعت ، رتبه بندی) دارای کیفیت فوق العاده بهتر می باشند.

شاید در سال تعداد زیادی از مشتریانی ما ، کسانی بودن که به سراغ تکنولوژی های اماده طراحی سایت رفته بودند و پس از شکست به ما مراجعه نمودند !!!

پس لطفا در انتخاب تیم طراحی سایت خود نهایت دقت را انجام دهید و از تمام جوانب نمونه کارهای ایشان و سبک کاری آنها را بررسی نمایید.

تذکر 1- هیچ ارازنی بی دلیل نیست

تذکر 2- هیچگاه قیمت بالا فروشنده نشانه کیفیت بالای کار و خدمات او نیست !!

پس لطفا در انتخاب طراح سایت خود دقت نمایید. وظیفه ما اطلاع رسانی بود

مشتاق شروع همکاری طراحی سایت با شما هستیمامیدواریم توانسته باشیم با توضیحات مختصری که برای شما نگارش نمودیم آگاهی مناسبی برای انتخاب امر طراحی سایت برای شما انجام داده باشیم. همچنین در زیر تعداد زیادی از سوالات شما دوستان را به اختصار توضیح داد ایم تا بتوانید آگاهی شما را با تجربه دیگران برای طراحی سایت تکمیل نماییم.

جهت هرگونه سوال نیز می توانید با شماره چهار رقمی 6123 - 021  و یا خط مستقیم آقای سعیدی : 66004327 - 021  تماس حاصل نمایید.

با آرزوی شادی و پیروزی

شرکت طرح و پردازش مبنا

 

لطفا حتما نکات طراحی سایت زیر را که بسیار مختصر توضیح داده شده است با کلیک بر روی هر گزینه به دقت مطالعه نمایید.

نکات مهم طراحی سایت :  

طراحی سایت با هدف حضور در صفحه اول گوگل

طراحی سایت با هدف حضور در صفحه اول گوگل

 

طراحی سایت و سئو

طراحی سایت و سئو

 

5 نکته مهم در طراحی سایت

5 نکته مهم در طراحی سایت

 

طراحی سایت چیست

طراحی سایت چیست

 

طراحی سایت با رویکرد جذب مشتری

طراحی سایت با رویکرد جذب مشتری

 

چگونه به شرکت طراحی سایت اعتماد کنیم

چگونه به شرکت طراحی سایت اعتماد کنیم

 

طراحی سایت خوب

طراحی سایت خوب

 

راهنمایی برای طراحی سایت

راهنمایی برای طراحی سایت

 

طراحی سایت ریسپانسیو یا نسخه موبایل قالب سایت

طراحی سایت ریسپانسیو یا نسخه موبایل قالب سایت

 

cms | سیستم مدیریت محتوا سایت

cms | سیستم مدیریت محتوا سایت

 

طراحی سایت حرفه ای

طراحی سایت حرفه ای

 

معادله ساده طراحی سایت و کسب درآمد

معادله ساده طراحی سایت و کسب درآمد

 

طراحی سایت در تهران

طراحی سایت در تهران

 

طراحی سایت در شیراز

طراحی سایت در شیراز

 

طراحی سایت در اصفهان

طراحی سایت در اصفهان

 

طراحی سایت در مشهد

طراحی سایت در مشهد

 

طراحی سایت در کرج

طراحی سایت در کرج

 

طراحی سایت در تبریز

طراحی سایت در تبریز

 

طراحی سایت در اهواز

طراحی سایت در اهواز

 

طراحی سایت در کیش

طراحی سایت در کیش

 

طراحی سایت در اراک

طراحی سایت در اراک

 

طراحی سایت در سمنان

طراحی سایت در سمنان

 

طراحی سایت در یزد

طراحی سایت در یزد

 

طراحی سایت در رشت

طراحی سایت در رشت

 

استفاده بهینه از تصاویر در طراحی سایت

استفاده بهینه از تصاویر در طراحی سایت

 

تکنولوژی های طراحی سایت

تکنولوژی های طراحی سایت




هزینه طرحی سایت
نوشته شده در دو شنبه 7 مهر 1395
بازدید : 800
نویسنده : سعیده

 

هزینه طرحی سایت

هزینه طرحی سایت

قیمت طراحی سایت | هزینه طراحی سایت | تعرفه طراحی سایت | طراحی سایت ارزان قیمت


در طراحی سایت این  قسمت شرایط به طوری در نظر گرفته شده است که شما می توانید صفحات به همراه زیر شاخه به راحتی ایجاد نماید.

مثلا در زیر ما تعرفه های طراحی سایتشرکتی را برای شما در چهار پلن مجزا در نظر گرفته ایم که می توانید با مراجعه به هر صفحه ریز امکانات و تعرفه هر پلن طراحی سایت را مشاهده نمایید. هزینه طراحی سایت بسیار مناسب بوده و هدف اصلی شرکت مبنا ایجاد وب سایتی حرفه ای و کارآمد برای مشاغل و شرکت ها و حضور تمامی آنها در دنیای اینترنت و تجارت الکترونیک می باشد.

مزیت طراحی سایت های مبنا : 1-پشتیبانی همیشگی و رایگان 2-طراحی استاندارد و کدنویسی شده 3-رعایت اصول سئو و کارنامه درخشان سئو عبارات کلیدی

لطفا در صورت هرگونه مشاوره و سوال درباره هزینه و امکانات طراحی سایت شرکتی و طراحی سایت معرفی محصول با ما در تماس باشید.

برای مقایسه تمام پلن ها در یک نگاه کلیک نمایید

شماره تماس خط ویژه چهار رقمی : 6123 - 021

خط مستقیم کارشناس آقای سعیدی : 66004327 - 021

 




تعداد صفحات : 38