پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
دامنه کوتاه و رنکینگ بالا
نوشته شده در شنبه 6 تير 1394
بازدید : 432
نویسنده : سعیده

داشتن آدرس دامنه کوتاه دلیل رنکینگ بالاتر نمی باشد تنها امتیاز آدرس های کوتاه قابلیت اشتراک گذاری بیشتری است و کاربر راحتر آن ها را به خاطر می سپارد و تاثیر خاصی بر سئو سایت ندارد.

AdministratorfilesUploadFileshort-domain.jpg

 یک آدرس 2 الی4 کلمه ای که از واژه های کلیدی به همراه خط تیره ساخته شده است  مناسب به نظر می رسد چرا که استفاده از2 کلمه از مهمترین کلمات کلیدی مرتبط با حوزه فعالیت شما در آدرس دامنه بسیار تاثیرگذارتر از کوتاهی ادرس سایت می باشد.

پیشنهاد متخصصین سئو شرکت طرح و پردازش مبنا این است که از کلمات کلیدی را به انگلیسی ترجمه کرده و از آن ها در URL هاست استفاده کنید زیرا این کار باعث می شود که دیگر نیازی به استفاده از کدینگ در ثبت و معرفی گوگل نداشته باشید. چه بهتر است بتوانید از کلمات انگلیسی یک مفهم معنا دار را بسازید و آن را به مخاطب برسانید. چرا که همانطور که گفته شد تاثیر بسزایی در جذب کاربر دارد.




تاثیر استفاده از خط تیره در دامنه بر سئو
نوشته شده در شنبه 6 تير 1394
بازدید : 457
نویسنده : سعیده

اگر دارای دامنه ای هستید که از دو کلمه متشکل شده است مانند www.examplesite.com  بهتر است برای خوانایی از خط تیره یا دش استفاده کنید مانند www.site-example.com

AdministratorfilesUploadFileuse-most-important-keyboard-shortcuts-windows-8.1280x600.jpg

نکته: فراموش نکنید که فقط از یک خط تیره می توانید استفاه کنید. به همین دلیل است که اکثر افراد دامنه های پیوسته و بدون خط تیره برای دامنه های متشکل از یک یا دو کلمه را بیشتر می پسندند. به دامنه ی زیر توجه کنید:

Site-design-mabna-compani-seo.com

دامنه بالا کاملا عادیست و از واژه های کلیدی در آن استفاده شده است و استفاده از آن غلط نیست اما اصلا کاربر پسند نیست چرا که اغلب کاربران فرق بین دش (-)، اسلش(/)، آندرلاین(_) و ... را نمی دانند و دسترسی به سایت شما برایشان مشکل می شود و یا وارد سایتی اشتباه می شوند. پس نتیجه می گیریم دامنه بدون خط تیره نسبت به دامنه هایی که از خط تیره و یا علامت های دیگر استفاده کرده اند رنک بالاتری دارند.

استفاده از خط تیره برای سایت های خاص

بر اساس گفته های مت کاتس استفاده از علامت های جداکننده در سایت های نوپا داستانی کاملا متفاوت دارد ،با توجه به سخنان بالا باید بگوییم استفاده از خط تیره و علامت های جداکننده در طراحی سایت های خاص و جدید  تاثیر زیادی بر روی سئو دارد چرا که باعث نمایش بهتر آدرس سایت میشود و کاربر را برای کلیک کردن جذب می کند.




انواع پسوند دامنه ها
نوشته شده در سه شنبه 2 تير 1394
بازدید : 469
نویسنده : سعیده

همانگونه که گفتیم یک قسمت از دامنه پسوند این دامنه می باشد که این بخش از دامنه که با یک دات جدا از اسم می شود میتواند تکراری باشد . انواع مختلفی دامنه وجود دارد که در صورت کلی دو گروه دامنه وجود دارد :

1-      دامنه های عمومی (gTLDS )  

2-      دامنه های خصوصی ( sTLDS)

انواع پسوند دامنه

ولی دسته بندی این پسوند ها را به 4 بخش می توان تقسیم کرد که به طور کامل با آنها آشنا می شویم :

بخش اول:

دامنه های عمومی ( gTLDS )  و کلی که سه حرفی هستند و توسط هر شخص  این دامنه ها می تواند ثبت شود . که از معروف ترین آن ها com – net – org  و... می باشند .

بخش دوم :

دامنه های جدید عمومی ( new gTLDS ) که جدیدا به خاطر اینکه موارد استفاده از دامنه های گروه اول (گروه عمومی) بسیار زیاد شده ذو دامنه های منحصر به فرد برای نام های مشابه کم شده است ، این دامنه ها برای جبران این خلع ایجاد شده اند . از این قبیل دامنه ها می توان به : pro – info – biz – museum – name – aero  و... اشاره کرد .

بخش سوم :

دامنه های خصوصی  ( sTLDS) و خاص هستند که فقط به عده یا ارگان های خاصی در کشور داده می شوند و برای گرفتن آنها نیاز به دریافت مجوز از دولت و نهاد های خاص می باشد از این نمونه به gov – edu – int – mil  و ... می توان اشاره کرد .

بخش چهارم :

دامنه های هستند که از دو حرف فقط تشکیل شده اند که هر کدام از آنها مربوط به کشور خاصی می باشند که تمام دامنه های با اینگونه پسوند ها در همان کشور و توسط خود آن کشور ثبت می شود . مثلا دامنه مخصوص کشور عزیزمان ایران ir   هست که قطعا با آن آشنا هستید . که در قسمت دامنه های خصوصی ایران توضیح کاملی درباره دامنه های داخلی و چگونگی اخذ آن به شما ارائه شده است .

ضمنا لیست کامل این دامنه های مربوط به کشور های مختلف را در پست بعدی ببینید .

انواع پسوند دامنه




DNS چیست؟
نوشته شده در سه شنبه 2 تير 1394
بازدید : 474
نویسنده : سعیده

دی ان اس چیست : DNS چیست : domian name system

از آنجایی که باید دامنه ها منحصر به فرد باشد یک شرکت جهانی برای ثبت دامنه ها ایجاد شده که وظیفه تضمین منحصر به فرد بودن و ثبت تکراری نشدن دامنه ها را بر عهده دارد .

DNS می توان گفت مثل یک اداره ثبت احوال وظیفه ثبت نام های مختلف و اختصاص یک IP به آن را بر عهده دارد .

به جز این وظیفه دیگرDNS   ترجمه نام به IP  برای تماس با فضای هاست ی  که آن دامنه به آن اشاره  را بر عهده دارد .

اگر بخواهیم DNS  را به طور ساده تر و واضح تری تعریف کنیم مثل 118 می باشد که ما با یک اسم از آن یک شماره IP برای ارتباط با مقصد مورد نظر را درخواست می کنیم ، البته تفاوت آن با 118 این است که DNS به جز دادن شماره ما را به طور مستقیم به مقصد مورد نظر وصل هم می کند ( وظیفه ترجمه ) .




دامنه چیست ؟
نوشته شده در یک شنبه 31 خرداد 1394
بازدید : 444
نویسنده : سعیده

دامنه در معنای لغوی عبارت است از گستره. همچنین میتواند به معنای لفظی قلمرو نیز برای این کلمه اشاره کرد.

دامنه چیست

در زبان کامپیوتری دامنه یعنی آدرس وب سایتی که داریم. در اصطلاح رایج به دامنه، دومین می گویند که از کلمه انگلیسی آن (Domain) در زبان ما آمده است.

 

 به عبارت ساده تر که بخواهیم دامنه را تعریف کنیم، می توانیم بگوییم که ما وقتی یک وب سایت داریم، یک فضایی را در شبکه ی اینترنت اجاره کرده ایم، و این فضا مانند اتاقی در یک هتل می باشد که ما آن را از مراجع و شرکت ها اجاره کرده ایم، و اگر بخواهیم به این فضا ارتباط برقرار نماییم نیاز به یک آدرس یا شماره تلفن داریم.

دامنه یا در اصطلاح رایج دومین این ادرس و شماره تماس ماست که با آن فضا ارتباط برقرار می کند.

دامنه  دو بخش اصلی  نام ( که باید منحصر به فرد و مخصوص شرکت یا محصول ما باشد ) + پسوند (در ادامه مقاله ها با انواع پسوند دامنه (دومین)  و قسمت های مختلف آن آشنا خواهیم شد)  دارد.




ثبت دامنه چگونه است ؟
نوشته شده در یک شنبه 31 خرداد 1394
بازدید : 458
نویسنده : سعیده

از آنجایی که دامنه یا آدرس وب سایت ما باید یک نام منحصر به فرد باشد و برای این منظور و ثبت دامنه  ما باید یک نام منحصر به فرد را برای وب سایت خود انتخاب کنیم.

ابتدا بحث دامنه چیست را مطالعه نمایید و اگر قصد طراحی سایت دارید، سپس به خواندن ادامه مقالات دامنه و هاست و مقالات آموزش طراحی سایت بپردازید.

ما می توانیم از طریق سایت www.domaintools.com  نام مورد نظر خود را سرچ نماییم و ببینیم که این نام آیا ثبت شده است یا خیر .

در مقاله DSN  با وظیفه این شرکت بیشتر آشنا خواهیم شد . 

در صورت اینکه نام توسط شخص یا سازمانی ثبت نشده باشد می توانیم با داشتن یک حساب بین المللی از طریق همان سایت این آدرس را با زمان تعیین شده خریداری و ثبت نماییم.

چگونه دامنه ثبت کنیم

 همچنین می توانیم از طریق شرکت های داخلی که دارای حساب بین المللی هستن اقدام به این ثبت نماییم . فقط باید در انتخاب این شرکت ها دقت نماییم . از جمله ای این شرکت ها  شرکت پارس – سافت هست که از طریق وب سایتشان  می توانیم اقدام به خرید دامنه و ثبت آن و طراحی سایت نماییم .

ما در بخش انتخاب پسوند دامنه که می تواند تکراری باشد باید شناختی نسبت به آن ها نیز داشتیم باشیم .

که در بخش  انواع دامنه ها با آن آشنا خواهیم شد .




نکات ثبت دامنه
نوشته شده در یک شنبه 31 خرداد 1394
بازدید : 469
نویسنده : سعیده

چند نکته که در ثبت دامنه باید رعایت کنیم :

1-      اگر طراحی سایت ما قرار هست برای جای مهمی ایجاد شود حداقل چند پسوند مهم را برای آن ثبت نماییم.

برای مثال ممکن است رقیب شرکت ما از آدرس سایت ما با پسوند دیگری سوء استفاده نماید، و محصولات خود را با نام تجاری ما به فروش برساند.

 

2-      برای نام سعی کنیم از عبارت خلاصه که معرف نشان تجاری ماست استفاده نمایید.

برای مثال خبرنامه شبکه سوم از کلمه ورزش3 تنها برای سایت خود استفاده کرده است.

 

3-      اسم انتخابی داری تلفظی آهنگ گونه و ساده داشته باشد.

برای مثال آدرسی مثل سایت با ما  تلفظی آهنگ گونه و ساده دارد که در حافظه نیز خوب می ماند.

 

4-      اعتبار دامنه خود را حتما یک ماه قبل از به پایان رسیدن اعتبار آن اقدام به تمدید آن کنیم. 

زیرا در صورت تمدید نکردن دامنه در زمان حیات دامنه باید هزینه سنگین برای تمدید آن در دوره های بعدی تمدید بدهیم و یا ممکن است در صورت نداشتن آن هزینه، ممکن است دامنه خود را از دست بدهیم.




هاست ارزان قیمت چه تاثیری بر روی سایت شما می گذارد؟
نوشته شده در چهار شنبه 27 خرداد 1394
بازدید : 451
نویسنده : سعیده

AdministratorfilesUploadFile98.jpg

این روزها هاست های ارزان وحتی رایگان وجود دارد در این مقاله می خواهیم تاثیر آنها را بر وب سایت شما نشان دهیم.

یکی از عواملی که باعث موفقیت یک سایت می شود استفاده از سرور و هاست مناسب است. از مشکلات رایج در هاست های ارزان قیمت  قطعی بیش از حد ، سرعت لود و دانلود پایین ، پشتیبانی ضعیف و امنیت پایین را می توان ذکر کرد.

به این توجه کنید که یک سایت می تواند کسب و کار اینترنتی شما باشد و در صورت سرعت پایین و قطعی بیش از حد موجب نا رضایتی مشتری و کاربران شما می گردد.

در اینجا به چند ویژگی یک هاست خوب اشاره می کنیم:

مهمترین چیز در انتخاب یک هاست خوب پهنای باند آن می باشد. برای مثال اگر فضای هاست شما 5 گیگ باشد و پهنای باند شما 15 گیگ تنها سه نفر میتوانند به صورت همزمان تمام اطلاعات سایت شما را دریافت کنند.

یکی دیگر از مشخصات یک هاست خوب پشتیبانی مناسب از آن هاست می باشد.

امنیت در هاست یکی از مهمترین قسمت های یک هاست است چون اگه امنیت بالا نداشته باشید به راحتی هکرها می توانند باعث بروز مشکل برای شما شوند.

آپتایم بودن هاست که در واقع در دسترس بودن همیشه هاست و بدون قطعی آن است.

لازم به ذکر است که هاست تاثیر مستقیم بر روی سئو دارد.

بنابراین خرید هاست ارزان هم بر روی سئو سایت شما تاثیر می گذارد و همچنین باعث لطمه شدید به کسب و کار شما می گردد و تمام تلاش و هزینه شما را به هدر می دهد.




تفاوت هاست اشتراکی و هاست مجازی خصوصی
نوشته شده در چهار شنبه 27 خرداد 1394
بازدید : 532
نویسنده : سعیده

در این مقاله از مقالات شرکت طراحی سایت مبنا قصد داریم تفاوت هاست اشتراکی و هاست مجازی خصوصی برایتان شرح دهیم.

از نظر قیمت هاست های اشتراکی اقتصادی تر از هاست های VPS است.

در هاست اشتراکی منابع و امکانات مابین تمامی کاربران تقسیم و به اشتراک گذاری می شود.

AdministratorfilesUploadFilevps-vs-shared-hosting.jpg

در VPS میتوان منابع را به صورت اختصاصی در اختیار کاربران قرار داد.

از هاست اشتراکی برای سایت های  کم ترافیک و نوپا استفاده می شود.

از VPS برای وب سایت های با ترافیک زیاد و قدیمی و یا تجارت های بزرگ استفاده می شود

VPS از هاست اشتراکی کارایی بیشتری دارد.

در هاست اشتراکی شما قادر نخواهید بود منابع سرور خود را به دلخواه و نیاز خود مدیریت و برنامه ریزی کنید.

به علت توانایی مدیریت VPS توسط کاربر VPS انعطاف بیشتری نسبت به هاست اشتراکی از خود نشان میدهد.




کاربرد Eye Tracking در طراحی سایت
نوشته شده در شنبه 23 خرداد 1394
بازدید : 459
نویسنده : سعیده

Eye Tracking به معنای دنبال کردن حرکات چشم انسان درهنگام تماشا و یا مطالعه است. از طریق این تکنیک می توان متوجه شد که کاربردر چه زمانی نگاه کردن را آغاز می کند و به کجا نگاه میکند؟ مکان بعدی که برای نگاه کردن انتخاب میکند کجاست؟ و چه زمانی پلک میزند؟ کدام قسمت از طراحی سایت بیشتر نظرش را جلب کرده است؟

Administrator\files\UploadFile\eye-tracking-transactional.gif

بیشترین کارایی eye tracking در طراحی سایت یافتن جایگاه مناسب برای قراردهی تبلیغات است. کارایی دیگر این امکان درک بیشتر کاربران یک سایت و رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت است اما این آمار نمی تواند خیلی دقیق باشد چه بسا بسیاری افراد ازنظر بینایی متفاوتند و برخی در بینایی خود ضعف دارند و به طور ناخود آگاه نظرشان به سمت نوشته های تیره و درشت جلب می شود.

به وسیله ی یک دوربین وب کم  که بر روی صفحه نمایش نصب شده و با استفاده از یک نرم افزار پردازنده تصویر حرکات چشم را را دنبال می کنند. با بررسی همزمان حرکات چشم و حرکات موس در صفحه و سایر شرایط می توانند تعیین کنند که حرکت چشم در صفحه چگونه بوده است.

امروزه نرم افزار ها و ابزار های زیادی تولید شده اند که میتوانند این اطلاعات را به شما ارئه دهند.




تعداد صفحات : 38