پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبلت جديد مايكروسافت در راه است
نوشته شده در چهار شنبه 17 ارديبهشت 1393
بازدید : 822
نویسنده : سعیده

جدیدترین مدل از تبلت سرفیس مایکروسافت با نمایشگر 7.5 اینچی و سازگاری با دو ویندوز آر-تی و 8.1 قرار است ۲۰ می روانه بازار شود.

تبلت‌های مایکروسافت در رقابت با تولیدات مشابه اپل و سامسونگ موفقیت چشمگیری به دست نیاورده‌اند. مایکروسافت از سال 2012 با عرضه سرفیس آر – تی به طور جدی وارد این بازار شد و سپس در اوایل سال 2013 سرفیس پرو را عرضه کرد.

آخرین سری از تبلت‌های عرضه شده این شرکت سرفیس 2 و سرفیس پرو 2 بودند که در اواخر سال گذشته میلادی در دسترس علاقمندان قرار گرفتند. هیچ یک از این محصولات  توجه گسترده کاربران را موجب نشدند و حال این شرکت به موفقیت محصول جدید خود با دقت 1440 در 1080 امید بسته است. تبلت‌های قبلی این شرکت از نمایشگرهای 10.6 اینچی و دقت تصویر 1920 در 1080 برخوردار بودند.

بهره‌مندی از پردازنده آی آر ام ساخت شرکت کوآلکوم و سازگاری با دو سیستم عامل آر تی و 8.1 از جمله ویژگی‌های این محصول است. اگر چه قیمت این محصول هنوز اعلام نشده، اما بعید است که قیمت آن بیش از قیمت تبلت سرفیس 2 باشد که با 32 گیگابایت حافظه 449 دلار ارزش گذاری شده بود.




بازدید : 700
نویسنده : سعیده

هربار که دستانتان را از روی کیبورد و برای گرفتن موس بلند می‌کنید ثانیه‌های ارزشمندی را از دست می‌دهید. برای همین هم هست که خیلی از افراد حرفه‌ای دائما در حال استفاده از میانبرها هستند. میانبرها خیلی اوقات دقیق‌تر از حتی بهترین موسهای دنیا کار می‌کنند و با سریعترین حالت ممکن ما را به مقصدمان می‌رسانند.


بیشتر ما از میانبرها استفاده می‌کنیم، اما تمام آنها و حتی بهترین‌هایشان را نمی‌شناسیم. در این مطلب قرار است با میانبرهای مفید و کاربردی ویندوز آشنا شویم تا کارمان را سرعت ببخشیم و مثل یک حرفه‌ای رفتار کنیم.


Windows Key+Arrow: حرکت دادن صفحه به طرفین


یکی از بهترین ویژگی‌های ویندوز 7 که در ویندوز 8 هم تکرار شده است، قابلیت روانه کردن صفحه‌ها به کناره‌هاست که با اینکار می‌توان بدون دردسر صفحه نمایش را دقیقا از نیم بین دو برنامه تقسیم کرد. برای انجام اینکار با موس زحمت زیادی باید بکشید، اما بهتر است تنها با فشردن کلیدهای ترکیبی Windows + Left Arrow و Windows + Right Arrow اینکار را براحتی انجام دهید. در ضمن با ترکیب دو کلید Window + Down Arrow می‌توانید صفحه را کوچک و با ترکیب Windows + Up Arrow صفحه را بزرگ کنید.


Shift+Arrow: هایلایت کردن متن


با وجود تاچ پدهای غیر دقیق امروزی و پرشهایی که هنگام استفاده از آنها رخ می‌دهد، معمولا انتخاب متن مورد نظر کمی با دشواری روبروست، اما برای انجام اینکار راه ساده‌تری هم وجود دارد، تنها کافیست هنگامی که کلید شیفت را پایین نگه داشته‌اید با کلیدهای جهتی به هر قسمتی که می‌خواهید حرکت کنید و متن مورد نظرتان را انتخاب کنید. بعلاوه با دکمه‌های CTRL + B و CTRL + I هم می‌توانید به ترتیب متن انتخاب شده را Bold یا Italic کنید.


Alt+F4: بستن پنجره


چه نیازی است که به بالاترین قسمت هر پنجره برویم و برای بستنش روی ضربدر کلیک کنیم؟ تنها کافیست با ترکیب این دو دکمه با هم پنجره‌های باز را ببندیم، به یاد داشته باشید که CTRL + W هم تمام اپلیکیشنهای باز را می‌بندد.


CTRL+SHIFT+T: بازگرداندن تب بسته شده مرورگر


خیلی وقتها شده که در یک مرورگر تب‌های زیادی را باز کرده‌ایم و از آنهمه شلوغی کلافه شده و شروع به بستن این تب‌ها می‌کنیم، اما ناگهان متوجه می‌شویم که تب مهمی را بسته‌ایم. در این مواقع می‌توانید با فشردنCTRL + SHIFT + T در هر یک از مرورگرهای مشهور چون کروم، فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر آخرین تب بسته شده را بازگردانید.


Windows Key+L: قفل کردن کامپیوترتان


این کلیدهای میانبر برای زمانهایی مناسب است که در محیطی از کامپیوتر خود استفاده می‌کنید که نمی‌خواهید کس دیگری از آن استفاده کند، پس هنگام ترک سیستم خود تنها با فشردن کلید Windows Key + L می‌توانید سیستم را به حالت قفل ببرید.


Windows Key+M: کوچک کردن تمام پنجره‌ها


فرقی نمی‌کند که چند تا درایو دارید و چقدر فضای خالی برایتان مانده است، تقریبا همه ما از تنبلی یا هر دلیل دیگری کلی فایل روی دسکتاپ خود ذخیره داریم که وقتی تعداد زیادی پنجره باز باشد دسترسی به آنها دشوار خواهد بود، پس تنها با فشردن Windows Key+M می‌توانید تمام پنجره‌های باز را به یکباره کوچک کنید.


Shift+Space: انتخاب ردیف در اکسل

وقتی که در حال ویرایش یک صفحه گسترده مثل اکسل یا Google Docs هستید، هایلایت کردن سلولها با موس زمان بر و اعصاب خورد کن است، پس بهتر است به جای آن کلیدهای ترکیبی Shift + Space را برای انتخاب یک ردیف کامل بفشارید. برای انتخاب ردیفهای بالایی و پایینی هم می‌توانید از CTRL + Shift + Up یا CTRL + Shift +Down استفاده کنید. برای خارج کردن ردیف از حالت انتخاب نیز می‌توانید از CTRL + Del استفاده کنید.


Alt+Left Arrow: برگشتن به صفحه قبل در مرورگر


قطعا همه ما از دکمه بک و فوروارد روی مرورگر خود بیشترین استفاده(البته برای ما کاربران ایرانی رفرش بیشتر استفاده می‌شود) را داریم. خیلی راحت با وجود دکمه‌های ترکیبی ALT + Left Arrow برای بازگشت و ALT + Right Arrow برای فوروارد می‌توانیم این عملیات را سریعتر انجام دهیم.


CTRL+D: بوک مارک کردن یک صفحه


بوک مارک کردن به کار خیلی‌ها می‌آید و می‌توانید با فشردن این دو کلید به صورت همزمان در مرورگرهای کروم، فایر فاکس و اینترنت اکسپلورر ، صفحه مورد نظر خود را به علاقه‌مندی‌های خود بی‌افزایید.


CTRL+Shift+B/O: نشان دادن منوی بوک مارکها


پس از بوک مارک کردن سایت مورد نظرتان، پیدا کردن آن در بین آنهمه صفحه دشوار است. پس با فشردن کلیدهای CTRL + Shift + O می‌توانید تنها در کروم، صفحه کاملی از منوی بوک مارکها داشه باشید، اما با فشردن CTRL + Shift + B می‌توانید در سه مرورگر کروم، فایرفاکس و IE نوار بوک مارکها را ببینید.


F2: تغییر نام فایلها



دلایل زیادی برای تغییر نام یک فایل وجود دارد. دلیلش هر چی که باشد، می‌توانید با انتخاب آن فایل و فشردن دکمه F2 نام آنرا تغییر دهید.


برای تغییر نام چند فایل هم تمام آنها را انتخاب کرده و F2 را می‌فشارید، سپس نام جدید را وارد کرده و اینتر می‌زنید. به این ترتیب نام تمام فایلهای انتخابی، یکسان شده و با شماره‌ای در پرانتز ترتیب می‌شود.




9 گجت عجیب و غریبی که سال 2014 را عجیب غریبتر می‌کنند
نوشته شده در یک شنبه 7 ارديبهشت 1393
بازدید : 1156
نویسنده : سعیده

دنیای فن‌آوری هر روز برای ما سورپرایزهایی دارد که گاهی واقعا انگشت به دهانمان می‌گذارد. در مطلب زیر با 9 گجت عجیب و غریبی که شاید ساخت خیلی‌هایشان برایمان آنقدرها هم واجب نباشد.

1.مسواک با قابلیت اتصال به اینترنت

Kolibree نام یک مسواک هوشمند است که با سنسوری که روی آن تعبیه شده است، می‌تواند میزان باره دندانی که هربار با مسواک زدن از بین می‌رود مشخص کند.

این مسواک بعلاوه فعالیت مسواک زدن را ثبت کرده و تمام اطلاعات را از طریق اتصال بی سیم به یک برنامه می‌فرستد و به کاربر نشان می‌دهد که کجای دهانش را هنگام مسواک زدن تمیز نکرده است.

2.یخچالی که با تلفن شما صحبت می‌کند


ال جی لوازم خانگی هوشمندی را می‌سازد که از طریق سرویس HomeChat لاین مجهز به فن آوری NLP(پردازش طبیعی زبان) بوده و پیامهای متنی ساده را درک می‌کنند.

به یخچالتان پیام دهید که به تعطیلات رفته‌اید، او هم مود پاور سیو را روشن کرده و به شما پاسخ می‌دهد.

3.مانیتور خواب کودک

حتما شده که بخاطر نگرانی از خواب کودکتان شبها بی خوابی کشیده باشید. SmartOne اما چاره شماست.

والدین می‌توانند این دستگاه را در جیب لباس کودک خود قرار دهند و از دمای بدن، موقعیت و تنفس او روی تلفنشان مطلع شوند.

4.دیگی برای شارژ گجت‌هایتان

PowerPot X یک دیگ معمولی نیست. این دیگ به شما امکان می‌دهد در آن آب بجوشانید و به طور همزمان و از طریق پورت USB دو آیفون و یک آیپد را شارژ کنید. در واقع این دستگاه انرژی گرمایی را به برق DC  تبدیل می‌کند.

این دیگ 2.3 لیتر آب ظرفیت داشته  و 10 وات نیرو تولید می‌کند.

5.Parrot برای گیاهان


Parrot یک دستگاه با نام Flower Power ساخته که به کاربران اجازه می‌دهد سلامت گیاهانشان را از طریق آیفون و آیپدشان و با یک برنامه ویژه بررسی کنند.

این برنامه هر 15 دقیقه نسبت به نور خورشید، دما، کود و رطوبت خاک آپدیت می‌شود.

6.یک سوپر تخت خواب برای چک کردن خر و پفتان

این تخت خواب (Superbed) تمام حرکات، تنفس و تپش قلب شما را زیر نظر دارد و به آنهایی که خرو پف می‌کنند کمک می‌کند با تغییر حالت خود راه تنفسشان را باز کنند.

این تخت خواب با یک برنامه هماهنگ بوده و به کاربران توصیه‌هایی برای خواب بهتر می‌دهد.

7.اینتلی درون گوشی‌اتان


 گوشیهای کوچک اینتل مجهز به سنسوری هستند که می‌توانند تپش قلب پوشنده را مشخص کنند.

این گوشیها به جک هدست یک دستگاه هوشمند متصل هستند و با یک برنامه ویژه هماهنگ بوده و به کاربر اجازه می‌دهند که ضربان قلب مورد نظر خود را که می‌خواهد در ورزش به آن برسد تعیین کرده و موسیقی مناسب با آن را انتخاب کند.

8.هدبندی برای ریلکس شدن


InteraXon یک هدبند جدید بوده که می‌تواند امواج مغزی و سیگنالها را به برنامه‌ای که روی دستگاه متصل به آن نصب است بفرستد.

این برنامه هم با فرستادن پیامهای صوتی و تصویری تلاش در آرام کردن شما می‌کند.

9. بهترین دستگاه برای گرفتن عکس سلفی


با Hisy که یک ریموت سوپر کامپکت است می‌توانید به دستگاه هوشمند خود از طریق بلوتوث 4.0 متصل شده و بدون هیچ لرزشی و لغزشی عکس سلفی بگیرید.

فقط کافیست قاب را تنظیم کرده و دکمه هیسی را بفشارید. این دستگاه مستقیم با برنامه دوربین iOS در تماس بوده و  از شما عکس می‌اندازد.




بازدید : 890
نویسنده : سعیده

مقصود از تیتر این است که شما در هر شغلی که هستید یا هر صنفی که مربوط به شماست از طراحی سایت تا سایت نیازمندی و درج آگهی رایگان و یا اگر کارتان فروش ترازو و باسکول و حتا اگر در زمینۀ خرید خودرو در اینترنت مشغول به فعالیت هستید حتما با ایمیل های اسپم در طول روز برخورد می کنید.

اما برخی از ایمیل مارکتینگ ها هستند که هوشمندانه تر عمل می کنند. بگذریم از آنکه اینها هم اسپم هستند و شما در هیچ خبرنامۀ امنی برای دریافت آنها اقدام نکرده اید اما ممکن است یک هزارم مورد نیازتان باشد.

در این ارتباط نمیخواهیم صحبت کنیم. بحث ما در ارتباط با ایمیل لیست هاییست که به صورت قانونی وجود دارند. از ظاهر و باطن وبسایت ارسال کننده هم می شود با چند کلیک، به اعتبار مطالب و کارکرد صحیح آن و به تبع، ایمیل هایی که به عنوان خبرنامه ارسال خواهد کرد رسید.

اگر دریافت کننده هستید:

به خاطر داشته باشید که با فیلترگذاری های مناسب، به بهترین شیوه، اینباکس خود را مدیریت کنید. اگر از یک سرویس دهندۀ رایگان و عمومی می خواهید استفاده کنید، بدون شک جیمیل را انتخاب نمایید.

اگر ارسال کننده هستید و یا می خواهید که باشید:


سرویس دهنده های زیادی امروزه در دنیا هستند که به صورت قانونی و با امنیت کامل، ایمیل مخاطبین شما را جمع آوری می کنند. سرویس هایی نظیر mailchimp و constantcontact با دریافت مبالغی در طول ماه و سال، به شما اجازۀ ارسال تا 50000 کاربر را می دهند و حتا ابزارهایی برای طراحی یک ایمیل درخور و شان شرکت و تجارت شما را به صورت آنلاین در اختیارتان قرار می دهند.




مهم ترین فیلتر شده‌های ایران در سال 92
نوشته شده در یک شنبه 17 فروردين 1393
بازدید : 793
نویسنده : سعیده

رویکرد دولت روحانی پیرامون فضای مجازی، در ابتدای فعالیت اش کاربران را امیدوار کرده بود و این امیدواری تا بدانجا رسیده بود که صحبت‌هایی مبنی بر رفع فیلتر فیس‌بوک و دسترسی کاربران به شبکه‌های اجتماعی بدون استفاده از فیلترشکن شنیده می‌شد. اما در دولت یازدهم شرایط جور دیگری رقم خورد چنانکه در نیمه دوم سال 92 علاوه بر شبکه‌های اجتماعی برای نخستین بار فیلترشدن اپلیکیشن‌های موبایلی هم مورد توجه مسوولان امر واقع شد.

WECHAT


وی‌چت یک شبکه اجتماعی موبایل‌بنیان است که توسط شرکت tencent چین طراحی و ساخته شده و بیش از 400 میلیون کاربر دارد. اواخر آذرماه، کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای دستور فیلتر کردن شبکه موبایلی وی‌چت را صادر کرد و بر همین اساس مسوولیت این کار بر عهده شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان نهاد دولتی مرتبط قرار داده شد.

وی‌چت در شرایطی فیلتر شد که وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت به انتقاد تلویحی از این تصمیم پرداختند و نظر منفی خود نسبت به این فیلترینگ را ابراز کردند. اگرچه این اپلیکیشن هنوز هم فیلتر است و از رفع شدن فیلتر آن خبری نیست.

LINE

لاین نام اپلیکیشن پیام رسانی است که در سال ۲۰۱۱ توسط یک شرکت ژاپنی عرضه شد. در حال حاضر این اپلیکیشن ۲۰۰ میلیون کاربر دارد که از این لحاظ می تواند با اپلیکیشن های WhatsApp و Viber رقابت کند.

بیشتر کاربران این اپلیکیشن آسیایی هستند اما در کشورهای آمریکای مرکزی و اسپانیا نیز با استقبال بسیار خوبی مواجه بوده است. این اپلیکیشن قابلیت پیام‌رسانی صوتی نیز دارد.

اما اواخر بهمن ماه سال 92 کاربران در استفاده از این اپلیکیشن با مشکل مواجه شدند و طی اخبار منتشره مشخص شد، فیلتر شدن «لاین» شنبه ۲۶ بهمن ماه در جلسه شورای کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه بدون رای منفی به تصویب رسیده است.

گرچه کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه خبر فیلتر شدن لاین را تکذیب کرد و در حال حاضر هم در استفاده کاربران از لاین محدودیتی وجود ندارد.

INSTAGRAM


اینستاگرام اپلیکیشنی است روی گوشی‌های اسمارت، ابتدا  روی آیفون و آی‌پد پیاده شد و از چندی پیش، قابل دانلودروی گوشی‌های اندروییدی نیز شد.

شبیه‌ترین سایت به اینستاگرام از لحاظ نحوه عملیات توییتر است، با این تفاوت که در توییتر شما متن و لینک به اشتراک می‌گذارید اما در اینستاگرام شما عکسی را با توضیح ویا بدون توضیح به اشتراک می‌گذارید.

در حال حاضر شمار کاربران این اپلیکیشن از مرز ۱۵۰ میلیون نفر عبور کرده‌ است.

این اپلیکیشن هشتم دی ماه چند ساعت فیلتر و مجددا رفع فیلتر شد، البته مسوولان مربوطه از دسترس خارج شدن این سرویس را مربوط به نقص فنی دانستند.

 PSIPHONE

فیلتر شکن کانادایی سایفون هم در تاریخ 26 بهمن ماه مسدود شده و کماکان نیز از دسترس خارج است. با از کار افتادن این فیلتر شکن امکان دور زدن اپلیکیشن‌های موبایلی مسدود شده هم برای کاربران از بین رفت.

اگرچه مطابق روال سایت‌های دیگری نیز هستند که بر اساس قوانین کشور فیلتر شده‌اند اما مهم‌ترین سایت‌های فیلتر شده از جمله مواردی بودند که در سال 92 رخ داد.

در هرصورت عمل فیلترینگ در دولت یازدهم در حالی اتفاق می‌افتد که وزیر ارشاد و وزیر ارتباطات بارها نظر مخالف خود را در رابطه با این عملکرد اعلام کرده‌اند و از سوی دیگر تمامی صاحبنظران و کارشناسان حوزه هم این نگاه سلبی را نفی کرده اند.

 نظرهای موافق و مخالف

علی اکبر جلالی کارشناس فناوری اطلاعات ضمن نفی کردن نگاه سلبی دولت به این حوزه معتقد است: در کشور ما موضوع فیلترینگ خیلی پیچیده است. به طور مثال در کشور ما فیس بوک فیلتر است و این در حالی است که اغلب جوانان و نوجوانان ما با استفاده از فیلترشکن به این سایت و بسیاری از سایت‌های دیگر که در حال حاضر در کشور ما به صورت قانونی فیلتر شده است دسترسی دارند.

وی ادامه داد: این عمل نوعی لوث شدن قوانین و مقررات است و ارزش قانون را در کشور پایین آورده است که متاسفانه اقدام موثری نیز از سوی مسوولان مبنی بر اینکه بخواهند این مشکل را حل کنند دیده نمی‌شود. مشابه همین وضعیت در مورد دیش‌های ماهواره هم در کشور بارها و بارها مشاهده شده است. وی افزود: چنانکه می‌بینیم قریب به اتفاق مردم در کشور و حتی در روستاهای دورافتاده و در چادر عشایر هم از ماهواره استفاده می‌کنند و بعضا نسبت به جمع‌آوری دیش‌های اهالی یک کوچه و یا یک خیابان اقدام می‌شود، اقدامات این چنینی علاوه بر اینکه برای کاربران هزینه‌های اضافی به همراه دارد، به نوعی بی ارزش کردن قانون نیز است.تمامی این مخالفت‌ها در حالی صورت گرفت که دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه اینترنتی در رابطه با صحبت‌های وزیر ارشاد در رابطه با نفی فیلتر شدن سایت‌ها و نرم‌افزارها، گفت: وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی به جای اینکه به دنبال تقویت سرویس‌های داخلی مان باشند و بودجه لازم را برای مرکز رسانه های دیجیتال فراهم کنند، به دنبال این هستند که امکان دسترسی مردم به وی‌چت و فیس‌بوک و غیره فراهم شود که این موضوع در کوتاه مدت و دراز مدت ضررهای جبران ناپذیری را برای ملت ما در بر دارد.




آیا تحلیل سایت لازم است؟
نوشته شده در پنج شنبه 7 فروردين 1393
بازدید : 1167
نویسنده : سعیده

پس از مدتی که سایتتان را راه اندازی کردید، از خود بپرسید که آیا سایت شما به نیازی به چکاپ سئو دارد یا خیر؟

SEO Check Tool

این یک امتحان است برای آنکه اشکالات موجود در وبسایتتان را بیابید. پیشتر نیز ابزار دیگری را برای چک نمودن سئوی سایت معرفی نمودیم. چه آنانکه به رایگان این کار را انجام می دادند و چه آنان که در ازای خرید پکیج هایشان، خدمات سئو ارائه می نمودند.

اکنون با استفاده از این ابزار جدید شما قادر خواهید بود که اشکالات ریز و جزیی وبسایتتان را با دریافت گزارش تحلیل آماری این ابزار پیدا و در جهت رفع آنها گام بردارید. به همین دلیل هر مدیر وبسایتی که بخواهد سایت خود را در رتبه های موتورهای جستجو ارتقا دهد، نیاز به چکاپ سایت خود با استفاده از چنین ابزاری دارد. البته فراموش نکنید که تحلیل اطلاعات و داده های مربوط به سئو، به صورت حرفه ای می بایست توسط سئوکار متخصص صورت پذیرد اما همچنان می توان با استفاده از ابزار آمادۀ موجود، کلیاتی از مشکلات را یافت و در جهت رفع آن اقدام نمود.

دستیابی به صفحۀ اول جستجوی گوگلی، تنها راه دریافت بازدید بیشتر است. به همین دلیل، تمام سایت ها می بایست چکاپ شوند. یکی از ابزارهای رایگان برای چکاپ وضعیت سئوی سایت شما، سئوچکر است که بسیار به شما در کسب رتبۀ نخست گوگل کمک می کند.

کدام راه مهم تر است؟

حال می پرسیم که کدام راه در بهینه سازی وبسایت، بیشتر به سایت شما کمک می کند تا در صفحات جستجوی گوگلی دیده شوید؟

این پرسش بعدی است که مستقیما ذهن هر کسی را به خود مشغول می کند. اینکه دیگر چه کنید برای دیده شدن در صفحات اول موتورهای جستجو! یکی از بهترین کارها همچنان، دریافت بک لینک حقیقی، طبیعی و غیر تقلبی است.

بک لینک ها در الگوریتم جدید گوگل همانطور که مقالات پیشین اشاره کردیم تاثیر ضعیفی دارند اما نه از تنها از بین نرفته اند که در صورت تولید محتوا و ارائۀ متون جدید، تاثیر به سزایی در ارتقای یک URL دارند.

بهتر است برای بررسی تمام موارد فوق هرچه سریعتر ابزار سئوتست را چک کنید.




شارپ وان چیست؟ چگونه شارپ وان شویم؟
نوشته شده در سه شنبه 5 فروردين 1393
بازدید : 809
نویسنده : سعیده

پاسخ کوتاه به این سوال تنها به 1 خط می رسد: شارپ وان و یا #1 به پیوند یا URLی می گویند که با جستجوی چند کارکتر خاص در موتورهای جستجو به عنوان اولین پیوند نمایش داده می شود. چگونه در گوگل #1 شویم

 

اما چگونه پیوند خود را که می تواند شامل یک URL مشخص که با WWW آغاز و با اکستنشن مشخص پایان می یابد شارپ وان کنیم؟

 

اینکه هر صاحب کسب و کاری بخواهد که وبسایتش در صفحۀ اول گوگل باشد حق اوست و چنین چیزی دور از واقعیت نیست چراکه آنان که صفحۀ نخست هم هستند نیز از میان همین مدیران وبسایت ها می باشند. با این تفاوت که زمان کدنویسی و طراحی سایت مورد نظر به نکاتی چون سئو شامل تگهای Title و متاتگ ها توجه شده و در عین حال مدیر وبسایت، با وقت گذاشتن بر روی سایت خود و ارتقای روزانه اش تلاش نموده تا وبسایتش به صفحۀ نخست و رتبۀ یکم دست پیدا کرده است.

آنچه که ما در شرکت طرح و پردازش مبنا به مشتریان خود می گوییم این است که بخش کدنویسی و طراحی و سئوی ریشه ای را به ما بسپارید اما هر دو طرف (مشتریان و شرکت) تعهد کنیم که سایت را به حال خود رها نسازیم. به همین  دلیل است که بسیاری از وبسایت هایی که در زمینه های متفاوت طراحی نموده ایم، بلااستثنا اگر رتبۀ یکم یا همان شارپ وان نباشند، قطع به یقین در صفحۀ اول گوگل یافت می شوند.

ما معجزه نمی کنیم!

برای اطلاعات بیشتر با 0216123 تماس بگیرید تا ضمن ارائۀ توضیحات تکمیلی، از 20 درصد تخفیف طراحی سایت نوروزی ما برخوردار شوید.




برای مدیریت حرفه ای یک وبسایت به چه نیازمندید؟
نوشته شده در سه شنبه 27 اسفند 1392
بازدید : 711
نویسنده : سعیده

اگرچه که همچنان راه اندازی یک وبسایت برای بسیاری از صاحبان مشاغل و صنایع یک موضوع ناشناخته و نیازمند برون سپاری و سفارش دادن به شرکت هاییست که در این زمینه فعالیت می کنند می باشد اما برای به روز نگاه داشتن یک وبسایت قوی و برای آنکه در یک تجارت به خصوص موفق باشد می بایست علوم متفاوتی چون گرافیک را به خوبی به کار گیرند و بیاموزند. در غیر این صورت باز هم این وظیفه بر دوش فعالان وب و متخصصین امر در حوزه های مختلف طراحی، کد نویسی، گرافیک، استراتژی و سئو خواهد بود.

1- به یک گرافیست خوش ذوق نیازمندید

برای نمونه به این تصاویر نگاه کنید:

vector photo

vector photos

این نوع تصاویر را تصاویر وکتور می گویند و غالبا در طراحی گرافیکی سایتها و برای جلوه های ویژه و رساندن معنا و مفهومی خاص استفاده می گردند. منبع و بانک بزرگ این نوع تصاویرتارنمای شاتر استوک می باشد که البته به خاطر موارد مشخص امکان خرید این نوع تصاویر از این سایت نیست به همین جهت تنها با یک جستجوی ساده در گوگل -تصاویر وکتور- به سیل عظیمی از این تصاویر دسترسی خواهید داشت.

شما برای تزیین وبسایت خود و جدا نمودن آن یک صفحۀ ایستا و خسته کننده نیازمند استفادۀ بهینه از نرم افزارهای فوتوشاپ، کرل، XNView و نرم افزارهای مشابه خواهید بود. علاوه بر آن با استفادۀ صحیح از پلاگین های این نرم افزارها به خصوص فوتوشاپ می توانید خالق آثاری دیدنی در وبسایت خود باشید.

2- به یک استراتژیست خوش فکر نیازمندید

وبسایت شما چه وظیفه ای دارد و برای چه طراحی شده است؟ برای فروش محصولاتتان؟ معرفی شرکت‎تان؟ جذب آگهی؟ سرویس وبلاگ نویسی؟ سرویس ارائه کنندۀ فیلم و موسیقی؟ معرفی هنرهای دستی؟

در هر حالتی که باشید و هر نوع وبسایتی که داشته باشید نیازمند یک یا چند مشاور استراتژیست هستید که در رسیدن به هدفتان موفق گردید. اینکه برای مثال Call to Actionsها را چگونه و کجا قرار دهید و در طراحی یک فایل Call to Actions چه چیزهایی را قرار دهید که کاربر سایت شما را به سوی آنچه که می خواهید تشویق کند. توجه داشته باشید که مخاطبین و کاربران سایت شما به هیچ عنوان مجبور نیستند که بر روی Call to Actionsها و یا هر جای دیگری از سایت شما کلیک کنند. حتا تحت تاثیر یک فروشندۀ حقیقی که روبرویشان ایستاده باشد نیستند و اگر یک در هزار بر اساس شرایطی چون کمبود اعتماد به نفس، ظاهربین بودن و حرفهای فروشندۀ حقیقی قرار بگیرند، در اینترنت و در وبسایت شما هیچکدام اینان صدق نمی کنند چراکه مخاطب می تواند با یک جستجوی ساده چندین و چند سایت دیگر را در زمینۀ کاری شما بیابد و همه چیز را به طور کامل بررسی کند.

نقش استراتژیست موفق سایت شما برای نگاه داشتن مخاطب در این سایت بسیار چشمگیر خواهد بود. اوست که می تواند با ارائۀ فکر و اندیشۀ مدرن، تاثیر رنگ ها، جایگزاری ها، اجناس قابل فروش و... در سایت مذکور مشخص و خط فکری منحصر به فردی را به آن تزریق نماید. این منحصر به فرد و یونیک بودن بسیار حائز اهمیت است. به عنوان مثال به تارنماهای گوناگون در زمینه های متفاوت دقت کنید. هر کدام که ایدۀ جدیدی را طرح ریزی و پیاده کرده اند، ده ها برابر موفق تر از آنانی هستند که تنها طرح را کپی و یا حتا بدان چیزی جدید را اضافه کرده اند.

3- به یک سئو کار با تجربه نیازمندید

باز هم این یک واژه شما را تنها با یک جستجوی ساده به ده ها سایتی می رساند که هر کدام مدعی در سئوی اصولی سایت هستند.

ابتدا این را بدانید که تمامیت سئو دارای 2 بخش مجزاست:

1) کدنویسی سایت که با دانش کدنویس می بایست مواردی چون درج واژگان کلیدی در تگ Title و سایر بخش های مورد نظر رعایت گردند.

2) مطالعۀ منابع سئو که در مقالات پیشین ذکر شد و عمل به آنها که نیازمند هیچگونه کدنویسی ندارد.

بخش اول در اختیار وبمستری که به کدنویسی تسلط ندارد و تنها وظیفه اش به روز رسانی وبسایت است مربوط نمی گردد و شما به عنوان شخص یا گروهی که قصد ایجاد یک وبسایت را دارید، می بایست کار طراحی سایتتان را به شرکتهایی بسپارید که از نحوۀ کدنویسی آنها مطلع هستید و بر اساس سابقۀ کاری و اعتبارشان به آنها به عنوان کارفرما، پروژه ای واگذار می نمایید.

اما در ارتباط با بخش دوم! تمام این بخش در دست شماست و اگر شما تنها سرمایه گذار و یا مدیر پروژۀ سایتتان هستید، نیازمند یک سئوکار با تجربه هستید که با ابزاری چون گوگل وبمستر و گوگل آنالیتیکس آشنایی کامل داشته باشد؛ بداند لینک های داخلی چیست، چگونه از تگ ها در متون استفاده کند و مواردی همچون تفاوت میان لینک های دنبال کننده و غیر دنبال کننده را بداند. (Example: rel="nofollow" or follow)

در پایان اگر تصور می کردید که ایجاد یک سایت و مدیریت آن آسان است، درست فکر کرده اید! بله! اما مدیریت یک سایتی که قصد بهترین بودن در میان هم ردیفان و رقبای خود را دارد نیازمند موارد فوق می باشد تا شما را از هر نظری بهترین سازد وگرنه تنها صحبت از رتبۀ #1 گوگل بودن تنها صحبت است. شما باید با مدیریت نوین، مدرن و به روز سایت آشنا باشید!




مراحل پیشرفت در کلمات کلیدی
نوشته شده در یک شنبه 25 اسفند 1392
بازدید : 730
نویسنده : سعیده

برای پیشرفت در رتبه ی سایتی که تازه راه اندازی شده باید با فنون و مراحل انتخاب کلمات کلیدی آشنا پیدا کرد همچنین با استفاده از ترفندهای دیگر می توانید سایت خود را به صفحات اول گوگل برسانید همانطور که قبلا گفته شد شناخت تجارت خود و همچنین شناسایی رقبای خود اولین و مهمترین هدف در انتخاب کلمات کلیدی سایت شما می باشد.

مراحل-پیشرفت-در-کلمات-کلیدی

اگر به تازگی دارای یک وب سایت در حرفه ی خود شده اید بهتر است بدانید که موفقیت در وب سایت شما به سه عامل زیر وابسته است:

• محتوای تازه و مفید و همچنین سرعت ایندکس شدن صفحات سایت شما

• شناسایی میزان موفقیت رقبای وب سایت شما در زمینه ی انتخاب کلمات کلیدی؛شناسایی کلمات کم رقابت و کسب رتبه مناسب در نتایج گوگل می تواند در وضعیت وبسایت تاثیر مثبتی داشته باشد

• شناسایی زمان لازم برای کسب رتبه مناسب در کلمات کلیدی هر صفحه

در اینجا می خواهیم تا شما را با مراحل پیشرفت در کلمات کلیدی آشنا کنیم.در قدم اول باید به مشخص کردن کلماتی که برایتان مهم است بپردازید برای این کار می توانید کلماتی که رقبای شما در صفحات اول تا سوم گوگل هستند را شناسایی کرده و بر روی آن ها تمرکز کنید،همچینین می توانید به تعیین کلمات عمومی و اختصاصی حرفه ی خود بپردازید.

در قدم بعد می توانید به استفاده از کلمات عمومی و تخصصی در متون وب سایت بپردازید برای این کار می توانید مقاله ای را در زمینه ی کاری خود منتشر کنید.

انجام اقدام های بالا در مدت زمان مشخصی می تواند تعداد ورودی های شما را از گوگل افزایش دهد و به دنبال آن امکان دریافت سفارش از سایت شما افزایش می باید.عضویت در شبکه های اجتماعی و همچنین دریافت لینک های مفید می تواند جایگاه شما را در بین رقبایتان بهبود بخشد.

شما می توانید با مراجعه به انجمن های تخصصی و همچنین سوالات کاربران در انتخاب کلمات کلیدی از آن ها ایده بگیرید و یا با استفاده از ابزار Keyword Planner می توانید به انتخاب کلمات کلیدی پرجستجو دسترسی پیدا کنید.




بازدید : 734
نویسنده : سعیده

WP CMS

زمانی که قصد ساخت یک وبسایت یا بلاگ تجاری هستید، بسیار امکان دارد که در میان تعدد CMSها سرگردان شوید. انتخاب‏های زیادی وجود دارند. معمولا ممکن است انتخاب یک تصمیم درست، سخت باشد. یکی از محبوبترین پلتفرم ها (سکوهای وبلاگنویسی) وردپرس است. اینجا 5 دلیل برای آنکه بدانید چرا تجارت های کوچک و خانگی بهتر است تا از وردپرس برای کارشان استفاده کنند می پردازیم.

نصب آسان. اولین قدم برای راه اندازی یک وبسایت، نصف برنامۀ پلاتفرم مورد نظر است. نصب وردپرس به طور باورنکردنی ساده است و شما نیاز به هیچ نوع دانش تخصصی برای نصب آن ندارید.

رابط کاربری آسانی دارد. تنها یک بار که شما وردپرس را نصب کنید، به آسانی می توانید مدیریت و استفاده نمایید. حتا کاربرانی که برای اولین بار از آن استفاده می کنند می توانند در مدت کوتاهی به راحتی و با کمی استعداد با آن کار کنند.

به راحتی شخصی سازی می شود. قطعا شما دوست دارید که وبسایتتان دسته اول و نو و بازتاب دهندۀ مطالب و نوع تجارتتان باشد. وردپرس تعداد بی شماری پوسته (قالب)، ابزارک و پلاگین در اختیار شما قرار می دهد که با آنان می توانید به سرعت و سادگی وبسایتتان را آنطور که می خواهید کار کند بسازید. پلاتفرم های دیگر انتخاب های محدودتری به شما ارائه می کنند که نتیجۀ آن این است که وبسایتهایی که تحت سایر پلاتفرم ها طراحی شده اند، بسیار نزدیک به هم و مشابه یکدیگر هستند.

وردپرس راه تعامل با خوانندگان را آسانتر می کند. این کار توسط وردپرس به این صورت انجام می شود که خوانندگان را به عضویت در به روزرسانی های وبلاگ ترغیب می کند؛ همین گونه در ارتباط با بخش دیدگاه ها چنین عمل می گردد. به علاوه، بر خلاف سایر پلتفرم ها، وردپرس بازدیدکنندگان را مجبور به ایجاد حساب کاربری برای درج دیدگاه نمی کند. چنین قابلیتی کار را برای بازدیدکنندگان آسان می کند، چیزی که باعث تعامل بیشتر با شما خواهد شد.

جامعۀ بزرگی پشت وردپرس هستند. وردپرس تعداد بسیار زیادی برنامه نویس و طراح را در کنار خود دارد که هر روز تلاش می کنند تا این پلتفرم را بهتر و آسانتر سازند. همچنین این CMS تعداد بی شماری کاربر داراست. اگر در حین کار با وردپرس احتمالا به مشکلی برخورد کنید، بسیار آسان می توانید کاربر دیگری را پیدا کنید که او هم چنین مشکلی داشته و می تواند برای رفع مساله به شما کمک کند.




تعداد صفحات : 38